HRVAT SE NARUGAO IZREČENOJ NEBULOZI DON STOJIĆA: / Ovaj sarkastičan razgovor morate pročitati

Dalmatinci su majstori kada se treba dobro narugati

28.2.2019.
20:26
Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

“Poznajem jednu ženu koja je kao djevojka uhvatila svojeg oca kako gleda pornografiju. Na licu mjesta je od šoka izgubila menstruaciju i nikad je nije dobila nazad", bubnuo je nekidan don Damir Stojić i ostao živ. Nije trebalo dugo da se internet počne sprdati s njegovom ridikuloznom izjavom.

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca danas je osvanuo urnebesan dijalog kao izravna satira na taj događaj. Objava je prikupila tisuću lajkova. Prenosimo je u cijelosti pa procijenite zašto je tragikomična.

Prejaka objava

- Jesi čula šta se dogodilo Franki? - Šta?! - Doznala je da joj momak nema na sebi nijedan stan ni kuću. - Ajme meni!!! - Je, ženo moja... - Onda ti je saznala da on nema ni ušteđevine!!! Da ne radi! - AJME MENI! SIROTICA! Tugo moja... - Je, ženo moja. Nisu ti zato skupa već godinu dana. Doživila je toliki šok da je odma ostala bez stvari! Odma! - Ajme meni! Ostala je bez stvari?! Kako?! - A kaže da je našla utjehu kod jednoga pratra šta je ispovida... - A bidna žena...ostala bez menstruacije... - Je, moja ti. Termin jon je 3.9.

Komentari ispod objave su vrh. "Od šoka je ZANOSEĆILA"; "Pratar ima para,biće je i fizički i duhovno napunija!"; "To je pratar od šoka neuvalice uvalija", pisali su duhoviti pratitelji ove satirične FB stranice.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali