HRANA JOJ NIJE STIGLA, ALI JEST PORUKA OD DOSTAVLJAČA: / 'Oprosti ljubavi, pojeo sam ju'

Djevojka iz Londona umrla je od smijeha kada je dobila vozačevo objašnjenje zašto nikada nije dobila svoju narudžbu

21.2.2021.
18:56

Djevojka koja je naručila dostavu hrane nikada nije dobila svoju narudžbu, a umjesto toga je dobila urnebesnu vozačevu poruku zbog koje bi mnogi poludjeli.

Illy Ilyas iz Londona naručila je dva burgera i tortilju s piletinom. Sve je bilo u redu s procesom naručivanja, dok nije dobila dostavljačevu poruku. "Oprosti, ljubavi, pojeo sam tvoju hranu", napisao joj je.

Kao da to nije bilo dovoljno, u aplikaciji joj se pojavio prozor za napojnicu za dostavljača. Srećom, 21-godišnjakinji je cijela situacija bila jako smiješna i nije krivila zaposlenika budući da ne zna njegovu situaciju.

'Možda je bio strašno gladan'

"U početku sam bila šokirana. Mislila sam da se radi o šali pa sam se smijala", rekla je Illy za The Sun. No, kada je ponovno ušla u aplikaciju vidjela je da je njena narudžba "dostavljena" te joj se pojavio prozorčić za napojnicu dostavljaču kako bi mu pokazala "svoju zahvalnost".

"Nisam mogla doći k sebi, takvo što mi se nikad nije dogodilo", dodala je.

Djevojka je ponovila narudžbu koja joj nije naplaćena i kaže kako ništa ne zamjera dostavljaču. "Možda je bio strašno gladan. Ne želim da gladni čovjek dobije otkaz u pandemiji zbog mene. Sve skupa mi je jako smiješno. Barem znam da je netko pojeo moju hranu. Ipak sam naposljetku dobila svoju narudžbu pa nisam bila ljuta", objasnila je.

Dostavljačeva besramna poruka postala je viralni hit na Twitteru s više od 90.000 lajkova.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali