FOTO: /

Serviraju hranu kako to nikad ne biste očekivali

Napraviti sarmu možda je lako i možda to može svatko, ali servirati je tako da iznenadi i da se za njom pomami i najveći mrzitelj hrane je postignuće vrijedno divljenja.

26.3.2015.
15:53
VOYO logo

Vlasnici restorana bore se s oštrom konkurencijom čak i kad su u pitanju dnevni gableci. Osim cijenom i ukusnim zalogajem, do stalne i nove klijentele može se doći i pristupom. U ovom slučaju, pristup je u serviranju, a ljudi su vizualna bića koja vole novo i neobično.

Restorani diljem svijeta klopu serviraju na malo drugačiji način na koji ste navikli. Oduševljeni ili zgroženi, prosudite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 20 PROPUŠTENE
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo