FACEBOOK ZABRANIO NEVINU FOTKU TEK ROĐENOG ŠTENCA: / Razlog je očit i urnebesan

Objava je postala viralna pa je psić čak postao omanja Twitter zvijezda

15.5.2018.
16:17
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kad se radi o primjerenom ili neprimjerenom sadržaju, može se reći da Facebook ima prilično striktno određene granice i pravila. Muškarci goli do pasa - može, žena koja doji - ne može. Ponekad njihova policija za golotinju pogrešno procijeni narav fotografije, a žrtva toga nedavno je postao korisnik čiju su fotografiju štenca obrisali jer u prvi mah neodoljivo podsjeća na muški reproduktivni organ.

Čovjek je na Facebook prošli tjedan postavio fotografiju slatkog štenca kojeg je držao u dlanu kako bi dočarao njegovu veličinu, no slika je ubrzo prijavljena te ju je algoritam zabranio. Čini se da je beba meksičkog bezdlakog štenca neke korisnike previše podsjećala na penis.

Vlasnik je dobio standardnu obavijest: 'Sakrili smo vašu objavu jer ne poštuje standarde ove zajednice. Uskoro će biti obrisana'.

Fotografija je otad ponovno vraćena na profil korisnika, no mnogi i dalje na prvi pogled vide ono neprikladno. Vlasnik psa kaže da to jednostavno ne vidi te da svaki put kad pogleda slike vidi samo malenog štenca.

Objava je postala viralna pa je psić čak postao omanja Twitter zvijezda, piše Iflscience.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali