OTIŠLE PREDALEKO / Doznali smo epilog drame u Dohi, kako su završile djevojke koje su golim grudima slavile trijumf Argentine

Image

Katarani su se ipak iskazali milostivima prema gošćama koje su otišle predaleko

20.12.2022.
9:17

Dvije Argentinke koje su u nedjelju na stadionu Lusail golim grudima pozdravljale naslov prvaka svijeta ipak se, čini se, nalaze na sigurnom.

Naime, brojni svjetski mediji u ponedjeljak su digli pravu dramu vezanu uz njihov nestanak, pa je tako i britanski tabloid The Sun naveo da su djevojke isparile nakon što su zbog golotinje udaljene s tribine.

Kako je to prenio britanski novinar, budući da su se na neko vrijeme prestale oglašavati na Instagramu, mnogima je palo na pamet da su djevojke smještene iza rešetaka nekog od katarskih zatvora, ali spomenuta popularna društvena mreža nam je u utorak ujutro otkrila da upravo čekaju na povratak u domovinu.

Image
DAKLE, LOM /

Najljepše kćeri Argentine usijale Instagram: Nakon što su s lica obrisale suze, naslov su slavile i uz gole guze

Image
DAKLE, LOM /

Najljepše kćeri Argentine usijale Instagram: Nakon što su s lica obrisale suze, naslov su slavile i uz gole guze

Naime, djevojka skrivena iza nadimka NoeDreams objavila je oko sedam ujuto po našem vremenu selfie u zrakoplovu, dok je Milu Barbie prikazala kako u miru objeduje u nekom od restorana.

Drugim riječima, unatoč izuzetno strogim zakonima vezanim uz odijevanje žena, Katarani su se ipak iskazali milostivima prema gošćama koje su otišle predaleko pri slavlju nakon trijumfa Argentine u finalu, a mi ćemo vas u nastavku podsjetiti na to što su izvele.

Dakako, uz upozorenje da sadržaj nije primjeren osobama mlađim od 18 godina!

---

---

---

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre