IZLETJELA U SEKSI KOSTIMU / Domina otjerala lopova štiklom: Bila je usred online seanse s 'robom' kada je čula neobične zvukove

Domina je u trenutku provale imala online seansu s klijentom, odnosno svojim 'robom'

24.11.2021.
13:37
Screenshot/YouTube

Domina Kaz B otjerala je provalnika zlatnom štiklom kada je provalio u njezinu kuću tijekom webcam seanse s klijentom, otkrila je u podcastu Shaun Attwood True Crime.

Britanka je razvila uspješnu karijeru kao domina kojoj muškarci plaćaju da izvodi razne trikove i nastranosti osobno, ali i online, preko njezina OnlyFans profila.

Kaz se prisjetila incidenta s pljačkašem, kada je, kako kaže, bila odjevena u "nešto urnebesno". Incident se dogodio usred webcam seanse s njezinim "robom".

"Nabrzinu sam nabacila nešto odjeće na sebe i pomislila: 'Sigurno ovo umišljam. Dolje nema nikoga, to je samo moja mašta", rekla je u podcastu.

Isprva je vjerovala da zvukove proizvodi jedna od njezinih mačaka koja je ušla kroz prozor, no ubrzo je zaključila da se nešto neobično događa.

Zaletjela se na provalnika sa štiklom

"Čula sam mačke kako se spuštaju niz stepenice u različitim smjerovima i shvatila sam da nešto nije u redu. Mislila sam da sam paranoična, ali zgrabila sam nešto sa sobom za svaki slučaj. Uzela sam zlatnu štiklu s platformom pa sam se polako dovukla do vrha stepenica, a tamo je stajao tip u sivoj majici i buljio u mene", prisjetila se Kaz.

Na trenutak su se oboje ukočili, a onda je domina podigla štiklu, zaletjela se prema provalniku i počela mu vikati da se gubi iz njezine kuće.

"Bila je to jedna od onih situacija koje su mogle proteći u bilo kojem smjeru, a srećom se okrenuo i otišao", izjavila je i dodala da mu je zaprijetila da se više ne vraća dok je trčao iza ugla.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali