Društvenom mrežom TikTok već drugi dan kruži video drske krađe u nekom od salona ljepote. Snimka je do ovog trenutka skupila devet milijuna pregleda, a mnogi su je morali pogledati najmanje dva puta kako bi shvatili što se uopće dogodilo.

A da je opljačkana, djelatnica tog salona shvatila je naknadno, jer je bezobrazna kradljivica svoj prljavi posao obavila toliko profesionalno da joj se, uvjetno rečeno, čak morate i diviti.

Predlažemo da najprije pogledate video, a u nastavku ćemo pojasniti što se dogodilo ako i vi ne uspijete uhvatiti na prvu kompletan tijek radnje.

Dakle, ako vam je promaknulo kako je djelatnica salona ostala bez svog mobitela, usredotočite se na trenutak kada kradljivica vadi nekakav prospekt i od djevojke traži uslugu iz kataloga. Papir joj je naprosto poslužio da prekrije aparat, a potom ga uz vješt potez rukom odnese sa sobom.

Profesionalka na djelu, nema se tu što drugo za reći. Ali krije se tu za sve nas i dobra pouka, da nikad ne dopuštamo strancima da nam dragocjenosti uspiju udaljiti iz vidokruga.