Čuveni sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović, vlasnik jednog restorana na Ilidži, napravio je divnu gestu i dirnuo dušu harmonikaša Šljivu kojem su lopovi nedavno ukrali harmoniku.

Šljivu je to do te mjere uzrujalo da je završio u bolnici s infarktom, a Brajlović ga je utješio tako što mu je poklonio harmoniku svog djeda, instrument star preko osamdeset godina.

"Nakon što su mu ove godine ukrali harmoniku, našem harmonikašu Šljivi Sejo je poklonio svoju koju je naslijedio od djeda Hasiba, staru preko 80 godina.

Tehniku sviranja harmonike Sejo nikada nije savladao, pa je naslijeđe poklonio čovjeku koji će nastaviti svima nama uljepšavati slavlja", rečeno je u objavi na Facebooku, koja je u dva dana skupila preko 30 tisuća lajkova i preko dvije tisuće komentara.

"Čuo sam od prijatelja da je netko Šljivi 'klapio' harmoniku tek što je otišao do trgovine. Vjerujte, čovjek je dobio infarkt i završio u bolnici", ispričao je Brajlović, koji je nedavno odlučio donirati oko 385 tisuća kuna za cjepiva namijenjena stanovnicima te općine.