čudo od djeteta / Djevojčica (9) tečno govori kineski: 'Kako sam počela? Nisam išla u vrtić i bilo mi je dosadno'

Image
Foto: RTL

Djevojčica je organizirala likovni natječaj, a da pobjednički radovi bit će štampani na majice i prodani u humanitarne svrhe za djecu iz Ukrajine

4.5.2022.
23:13
RTL
VOYO logo

Ona piše bajke, slika, tečno govori kineski jezik, na njemu čak drži i predavanja. Ne bi to bilo ništa neobično da Ema nema devet godina.

Ema Dujmović je čudo od djeteta. I to čudo koje brine i o drugoj djeci. Djevojčica je organizirala likovni natječaj naziva "Nada, sloboda, mir i sretno djetinjstvo". Emina ideja je da pobjednički radovi budu štampani na majice i prodani u humanitarne svrhe, a sav prihod biti će doniran djeci Ukrajine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je u studio RTL Direkta došla malena Ema. Mojmira ju je upitala kako će sutra ujutro u školu budući da se emisija emitira u kasnom terminu, a Ema je odmah odgovorila: "Ma ne brini ja sam noćna ptica. Nije meni problem ostati budna".

Kineski je mlada Samoboraka počela učiti s pet godina jer joj je bilo dosadno i nije išla u vrtić. Druga opcija za učenje joj je bio norveški jer kaže engleski je jedan od lakših jezika pa joj nije bilo zanimljivo toliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o Emi i njezinoj humanitarnoj akciji pogledajte u intervjuu RTL Direkta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo