TAJ ZNA ZAŠTO LJUBI / Našla je 15 godina mlađeg i daje mu toliki džeparac da će prosječnom Hrvatu suza odmah krenuti na oko

Prošli mjesec 'dragi' je dobio penale jer je zaboravio očistiti bazen

14.10.2021.
21:23
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

TikTokerica i instagramerica nadimka Julie With the Booty (44) već mjesec dana se na društvenim mrežama hvali sa svojim 15 godina mlađim dečkom.

Ne bi taj podatak bio ništa posebno da Jenny nije priznala i to da 29-godišnjak od nje prima izdašan džeparac, a u pitanju je iznos od čak 133 tisuće kuna, što je otprilike 19 prosječnih hrvatskih plaća!

Dobro ste pročitali, d e v e t n a e s t, pa slutimo da se taj neimenovani momak ne žali previše budući da ima što velika većina njegovih vršnjaka može samo sanjati.

"Plaćam ga zato da čini sve što poželim. Doduše, prošli mjesec je dobio penale jer je zaboravio očistiti bazen", napisala je uz jednu od snimaka Jenny, koja ne brine hoće li je jednog dana ostaviti zbog mlađe.

"Hm, možda je on taj koji bi trebao biti zabrinut", odgovorila je na upit nekog radoznaloga pratitelja Julie, koja nije otkrila čime se bavi i što joj donosi tolike prihode.

Zato je nama upalo u oko da ima profile i na platformi OnlyFans, da se odijeva kao domina, pa možda i od tamo "sugar mami" curi toliko šećera.

---

---

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali