DO JUČER MIT, DANAS HIT / Čovječanstvo dočekalo kobasojuhu! Pronašli smo prve snimke tog gastronomskog frankensteina

Image

Kupci će moći birati između pet vrsta proizvoda

6.3.2023.
14:57
VOYO logo

I dok se Elon Musk nada da bi čovjek mogao na Mars do kraja ovog desetljeća, u Bjelorusiji se bave manje zahtjevnim projektima. Tako su upravo osmislili kobasojuhu, inovaciju na gastronomskoj sceni u režiji tvornice za preradu mesa Grodno.

Kobasojuha će se na policama pojaviti u ambalaži tipičnoj za kobasice, međutim kupci će je moći unutar samo nekoliko minuta pretvoriti u jušno jelo nalik gulašu na beskrajno jednostavan način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, sadržaj će samo trebati prebaciti u lonac odgovarajućeg volumena (1,5 do 2 litre) te zatim doliti otprilike pola litre vode.

Image
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ /

Zajurila se autom u voljenoga - zbog pomfrita: 'Časni sude, znam kako izgleda, ali slučajno sam nagazila gas...'

Image
KAD SI GLADAN, NISI SVOJ /

Zajurila se autom u voljenoga - zbog pomfrita: 'Časni sude, znam kako izgleda, ali slučajno sam nagazila gas...'

Smjesu će potom biti potrebno stalno miješati dok ne uzavri, a tvrtka napominje da će ljubitelji tečnije hrane moći dodati još vode ako im se učini da je potrebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvornica je najavila ukupno pet vrsta kobasojuha, pa će tako kupci moći birati između kiselih krastavca s mesom, papazjanije, vegetarijanskog miksa, piletine s rižom...

Na stranicama tvornice za preradu mesa Grodno zasad nisu istaknute cijene proizvoda, međutim zato je navedeno da će rok trajanja biti 40 dana i da će kobasojuhe biti potrebno čuvati na temperaturi između 0 i 6 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

---

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo