Registracija
Ako imaš Voyo pretplatu, registriraj se istim e-mailom i čitaj net.hr bez oglasa! Saznaj više
Toggle password visibility
Toggle password visibility
Već imaš račun?
Obnovi lozinku
DO JUČER MIT, DANAS HIT /

Čovječanstvo dočekalo kobasojuhu! Pronašli smo prve snimke tog gastronomskog frankensteina

Kupci će moći birati između pet vrsta proizvoda

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx

I dok se Elon Musk nada da bi čovjek mogao na Mars do kraja ovog desetljeća, u Bjelorusiji se bave manje zahtjevnim projektima. Tako su upravo osmislili kobasojuhu, inovaciju na gastronomskoj sceni u režiji tvornice za preradu mesa Grodno.

Kobasojuha će se na policama pojaviti u ambalaži tipičnoj za kobasice, međutim kupci će je moći unutar samo nekoliko minuta pretvoriti u jušno jelo nalik gulašu na beskrajno jednostavan način.

Naime, sadržaj će samo trebati prebaciti u lonac odgovarajućeg volumena (1,5 do 2 litre) te zatim doliti otprilike pola litre vode.

Smjesu će potom biti potrebno stalno miješati dok ne uzavri, a tvrtka napominje da će ljubitelji tečnije hrane moći dodati još vode ako im se učini da je potrebno.

Tvornica je najavila ukupno pet vrsta kobasojuha, pa će tako kupci moći birati između kiselih krastavca s mesom, papazjanije, vegetarijanskog miksa, piletine s rižom...

Na stranicama tvornice za preradu mesa Grodno zasad nisu istaknute cijene proizvoda, međutim zato je navedeno da će rok trajanja biti 40 dana i da će kobasojuhe biti potrebno čuvati na temperaturi između 0 i 6 stupnjeva.

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike
Pročitaj i ovo
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Regionalni portali
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Još iz rubrike