BOLI DUŠA ŠTO JE OSTALO OD NJE: / Sud odlučio dati oko 30 milijuna obitelji djevojke kojoj je život uništio jedan krivi zalogaj

Djevojka je danas praktički zarobljena u svome tijelu, komunicira tek s pomoću očiju i ponešto grimasa

22.4.2021.
7:09

Obitelj glumice Chantel Giacalone dobit će na račun oko 30 milijuna američkih dolara (oko 189 milijuna kuna), ali više ništa neće moći ispraviti skupu liječničku pogrešku koja je tu djevojku učinila gotovo u potpunosti paraliziranom.

Anafilaktički šok

Tako je prije nekoliko dana odlučila porota u Las Vegasu, gotovo punih osam godina otkako je nesretnica pala u anafilaktički šok nakon što je zagrizla i progutala komadić pereca koji je bio punjen maslacem od kikirikija.

Chantel Giacalone tada je imala samo 27 godina, a do tragedije je došlo tijekom jedne konferencije u Las Vegasu. Sirota je brzo ostala bez kisika u mozgu, a njezina zdravstvena situacija se skroz pogoršala nakon što su liječnici na terenu primijenili krivu terapiju.

Zarobljena u tijelu

Giacalone se danas nalazi pod stalnim nadzorom svojih roditelja i medicinskog osoblja, a više uopće ne može micati ruke ili noge. Praktički je zarobljena u svome tijelu, komunicira tek s pomoću očiju i ponešto grimasa.

U filmovima je dotad ostvarila nekoliko manjih uloga, a mogli ste je zapaziti u The Butterfly Effect 3: Revelations, s Hollow Walls i Skylaru.

Možda će te zanimati

SVE TAJNE ZAGREBAČKE STRIPTIZETE /

'Političari su izuzetno neugodni, stalno dobivam bizarne ponude. Jedna je bila posebno jeziva...'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali