BIJELE KOKE U TRAVNJU S NEBA PALE I HRVATIMA UMJETNIKE DALE: / Nadomak Karlovca osvanuo osebujan i nadasve krut oproštaj od zime

Je li djelo uz sebe nosilo kakvu poruku, ostat će misterij

8.4.2021.
11:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Travanjski snijeg brojne je građane iznenadio, pogotovo stoga jer je stigao usred dnevnih temperatura prigodnih za kratke rukave, ali čini se da mu nisu svi prokleli oblake iz kojih se spustio.

Naprotiv, eto, neke je i silno razveselio jer im je omogućio da usred proljeća još jedanput sjednu na sanjke, a u nekima je očito probudio i umjetnike.

Moj Rico, moj Riki, vidi ga kliki

Tako je u četvrtak ujutro na samome ulazu u Draganić ujutro osvanuo golemi penis, rad nepoznatoga autora, kojemu nije bilo mrsko skupiti što se skupiti dalo i od preostalih pahulja izraditi skulpturu visoku gotovo dva metra.

Je li djelo uz sebe nosilo kakvu poruku, ostat će misterij, ali nema sumnje da se autor pošteno naradio dok ga nije dovršio.

Inače, naselje Draganići nalazi se u Karlovačkoj županiji i smješteno je na važnim prometnim pravcima koji povezuju unutrašnje kontinentalno područje s Jadranskim morem. Čini ga zajednica od 17 sela.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali