Play ponuda

TO SE ZOVE KVALITETA / Rasula se u novim tajicama pa dućanu napravila neviđenu reklamu: 'Nisu pukle ni dok sam padala sa stijene'

Image
Foto: Amazon/Cory H.

Amerikanka je napisala urnebesnu recenziju za tajice koje je kupila na Amazonu, sve potkrijepila fotografijama i postala viralni hit

12.11.2021.
10:12
Amazon/Cory H.
Play ponuda

Dobar par tajica zlata vrijedi, a zahvaljujući jednoj ženi koja ih je kupila na Amazonu i urnebesnoj recenziji, sada znamo koje su najbolje. U recenziji koja je od tada postala viralna na društvenim mrežama, žena po imenu Cory H. podijelila je dvije fotografije na kojima se kotrlja niz planinu u svojim novim Raypose tajicama, piše VT.

shimmer fallback
shimmer fallback

Sjajna recenzija - pod naslovom "Naručite ih sada" - objasnila je kako je Cory nehotice stavila svoje nove hlače na test klizeći u njima niz stjenovitu padinu.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Evo me kako se kotrljam i klizim niz planinu jer sam se previše bojala ustati. Tajice mi se nisu ni malo poderale, a zapela sam za kamenje i drveće. Mogu samo reći da ću ih ponovno naručiti u svim bojama", napisala je Cory.

Image
ZUMOVI RADE PREKOVREMENO /

Lidija Bačić objavila video koji je zbunio fanove: Svi misle da je gola od struka nadolje, a javili su se i hejteri

shimmer fallback
shimmer fallback

Recenzija je izvorno objavljena u srpnju 2020. godine, a od tada ju je više od 17 tisuća korisnika Amazona označilo kao korisno. Nedavno se ponovno pojavila na društvenim mrežama, gdje je izazvala lavinu smiješnih odgovora.

"Kupila sam ove tajice nakon što sam vidjela recenziju. Nevjerojatne su", dodala je jedna korisnica dok se druga nadovezala: "Stvarno se nadam da joj je tvrtka doživotno dala besplatne tajice za takvu čvrstu potporu. Kako te ne bi odmah kupile kad pročitaš ovakvu recenziju!”

Play ponuda
Play ponuda