AKO SE OVOGA NE SJEĆATE, NISTE BILI ŽIVI '90-IH: / Škoda se sprda sama sa sobom i poručuje: 'Nismo samo mi tada bili ružni'

Image

Fudbalarke, one debilne skočice, i sve u svemu katastrofalni modni izbor

6.9.2018.
19:37
Play logo

Škodini modeli '-90-ih, realno, nisu bili lijepi, štoviše bili su toliko ružni da se u novoj reklami i sama Škoda šali na vlastiti račun. A pritom, pod sloganom "Nismo samo mi bili ružni '90-ih", Škoda je u Francuskoj lansirala kampanju koja prije svega neodoljivo odiše nostalgijom. Fudbalerke, očajni stilski izbori, glazba i bizarne igračke koje su danas već izumrle, podsjećaju nas na vrijeme kada, realno, ni muškarci i žene nisu bili baš najljepši. Spot na kraju šalje jasnu poruku svim Škodinim kritičarima koji i danas vole podsjetiti na to koliko su njihovi automobili bili ružni 90-ih. „I vi ste vjerojatno bili prilično ružni tada, zar ne“, podsjeća ih ovaj brend.

Play logo

Oglas je kreirala agencija Rosapark iz Francuske, koja se zaista potrudila da cijela atmosfera spota odiše devedesetima, od korištenih vizuala i glazbe, do samog stila snimanja. Na kraju spota Škoda zorno prikazuje koliko je dizajn njihovih modela evoluirao, pokušavajući se nametnuti kao novi igrač na tržištu automobila više klase. Doduše, ne ističu koliko je evoluirala njihova cijena, obzirom na to da su se prilično približili autima matične Volkswagen kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo