PUSA, BOK / Ako postoji nagrada za najbolji prekid godine, dajte je ovom čovjeku: Više od 20 milijuna ljudi pogledalo kako se riješio preljubnice!

Većina korisnika društvenih mreža glavnom junaku je uputila iskrene čestitke

21.7.2021.
9:57
Screenshot

Društvenim mrežama ovih dana kruži video koji prikazuje kako se na savršen način otarasiti partnera sklonog preljubu. Na Facebooku je već skupio više od 20 milijuna pregleda, a uz to i više od 30 tisuća komentara.

Velika većina korisnika te društvene mreže redom je čestitala ovome muškarcu na ideji i realizaciji, a izvjesni Felipe posao je doista odradio profesionalno, uz jako puno truda i mašte.

Ukratko, dragu je pozvao k sebi na romantičnu večeru kako bi obilježili drugu godišnjicu veze, dočekao je na vratima s ružama u rukama i konfetama, a uz to je većinu prostorija ukrasio svijećama, čokoladama i lijepim uspomenama koje su obilježile više od sedam stotina zajedničkih dana.

Ona je bila izvan sebe od sreće, ali samo do trenutka dok je nije suočio s dokazima, prepiskama koje su nepobitno dokazivale da se znala koji puta golišava zaigrati s njihovim prijateljem Santiagom.

Od tih prepiski čak je napravio postere, a povrh svega je i Santiaga nazvao da preko videopoziva sudjeluje u "svečanom činu". Njoj je za kraj hladno uručio spakirane kovčege, njezine stvari s kojima ubuduće može raditi što hoće i odnijeti kome hoće.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali

Yasenka Skinage Collagen Elegance 10.000 - 500 ml
199kn285kn
Uspješno smanjuje bore te nadoknađuje izgubljeni kolagen