‘OVO JE DONJE RUBLJE MOJE MAME’: / Kći (6) pokazala cijeloj školi kakve tangice joj nosi majka, jadna žena je propala u zemlju

Osramoćena mama na društvenim mrežama je napisala da traži novu školu za svoju kćer

4.2.2021.
14:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna mama htjela je propasti u zemlju od srama nakon što joj je šestogodišnja kći prepričala svoj zanimljivi dan u školi. Naime, ispostavilo se da su joj mamine tangice zapele za čičak na tenisicama. No, nije stalo samo na tome jer se djevojčica pobrinula da svi u školi čuju za taj incident.

Osramoćena majka snimila je govor svoje kćeri u automobilu nakon što ju je pokupila iz škole.

"Hodala sam prema kabinetu i prolazila sam pokraj učiteljice koja mi je rekla: 'Dušo, nešto ti je na tenisici'. Nakon toga sam otišla do ravnateljice i rekla joj: 'Ovo je donje rublje moje mame, kuća joj je neuredna'. Ona mi je rekla da gaćice stavim u džep, a onda sam došla na nastavu i rekla: 'Ovo mi je bilo na tenisici jutros' i svima sam ih pokazala. Onda mi je učiteljica rekla da spremim gaćice u ruksak", ispričala je djevojčica.

Majka je snimala svoju reakciju koja je bila na granici između smijeha i plača. "Trenutno tražim novu školu za svoju šestogodišnju kćer", napisala je u opisu videa koji je postao viralni hit na TikToku.

Jedna komentatorica postavila joj je važno pitanje - jesu li tangice bile čiste? "Bile su nenošene, hvala Bogu", odgovorila joj je autorica videa.

"Ok, moram zapisati - ne kupuj tenisice s čičkom djeci", "'Naša kuća je neuredna', kakva kraljica", "Prošla si kroz pet stadija tuge u videu", "Baš je morala reći da vam je kuća neuredna", "Bacam sve dječje tenisice na čičak", "Djeca uvijek cinkaju", samo su neki od komentara na TikToku.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali