AKO JE ISTINITO, OVAKAV DEBAKL JEDNE SPONZORUŠE SE NE PAMTI: / Odlučila se udvarati Billu Gatesu, uslijedio je suludi show

'Znala sam da sam zgodna, ali nisam znala da sam toliko zgodna', ushićeno je izjavila ta djevojka

10.5.2021.
14:42
Screenshot
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Djevojka skrivena iza računa Lilbopeaches u četvrtak je ponosno obavijestila pratitelje na TikToku da joj je Bill Gates osobno poslao poruku sa svog lažnog profila i obećao joj raj na zemlji ako u tajnosti posjeti njegovo carstvo.

Sve do ovog trenutka nikom nije jasno je li se pritom samo šalila, međutim nastavak te priče govori da je dan kasnije objavila novi video u kojemu je priznala da je ostala bez prebijene kune jer je bila dovoljno naivna da "Billu Gatesu" pošalje broj svog računa!

Obećao pola udjela u Microsoftu

"Doslovno se tresem. Jučer sam iz šale poslala privatnu poruku Billu Gatesu. Nije da sam nešto očekivala, ali on mi se već sljedeći dan javio sa svoga lažnoga profila i zatražio broj moje kreditne kartice kako bi me mogao u tajnosti prebaciti na njegovu lokaciju".

"Isprva sam oklijevala, ali sam u međuvremenu shvatila da Billu Gatesu ionako ne treba moj novac, a usto mu je obećao mi je pola svoga udjela u Microsoftu".

"Znala sam da sam zgodna, ali nisam znala da sam toliko zgodna", izjavila je u četvrtak ushićeno ta djevojka, koja je u zaglavlju videa samu sebe opisala kao sponzorušu.

Jasno, uslijedilo je more komentara, odmah se javilo na stotine ljudi uvjerenih da je u pitanju prijevara, no samo sat kasnije Lilbopeaches se pohvalila da joj je račun ostao netaknut i da još uvijek čeka Billa Gatesa da joj se javi.

I doista joj se "Bill Gates" javio već sutradan, ali neki koji joj je skinuo baš sve s računa i ostavio ga u minusu od tri tisuće dolara, dok se Lilbopeaches ukazala svojim pratiteljima sa suzama u očima.

Pad sistema, ničeg više nema

U kratkom videu je potvrdila da više nema ništa te se potom više nije javljala.

Sve od tada na društvenoj mreži traje rasprava je li moguće da je ispala baš toliko bedasta ili je u pitanju samo dobro osmišljen skeč, ali konačnog odgovora još uvijek nema.

Realno, niti jedan od ishoda nas ne bi smio pretjerano iznenaditi, nije jedanput netko došao do pažnje na temelju izmišljenih tvrdnji, ali isto tako se nije jedanput dogodilo da je netko na internetu nasjeo na priče raznoraznih takozvanih nigerijskih prinčeva.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali