A SAD PO ULICI S VREĆICOM PREKO GLAVE: / Usred sastanka je otišao razveseliti ženu i zaboravio isključiti kameru, kolege sve gledale!

22.4.2021.
12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tko može, radi od kuće, iz topline doma svog. Što ćemo, takva su nas zadesila vremena, a to znači i da se s kolegama treba dogovarati putem aplikacija namijenjenim za video-konferencije.

Dosadilo mu slušati kolege

Jedan takav sastanak održan je i ovih dana u Brazilu, te ne bi ni po čemu bio poseban da se jedan od sudionika usred druženja nije odlučio razveseliti ženu! Video nevjerojatnoga incidenta objavljen je u srijedu na Facebooku, te se vrlo brzo proširio i brojnim drugim društvenim mrežama.

Nakon što je za to doznao, nes(p)retni muškarac je brže-bolje obrisao sve svoje profile, a mi vam samo možemo kazati da se nije štedio pri seksu pred očima zaprepaštenih ljudi.

Od šoka prestala govoriti

Gledala je to u tom trenutku i Thais de Souza Lapa, profesorica na Odsjeku za sociologiju i političke znanosti na Saveznom sveučilištu Santa Catarina, koja je na desetak sekundi od šoka prestala govoriti.

Potom je nastavila s izlaganjem kao da se ništa ne događa, ali zato drugi sudionici nisu mogli izdržati, a da ne prasnu u smijeh. Tako se slatko nasmijala i djevojka koja je sve to snimala mobitelom, pa video naposljetku proslijedila dalje.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali