A DOGODI SE, ŠTO SAD?! / Video konobarice postao viralan jer nije shvatila kome je rekla da mora čekati pola sata

Image
Foto: TikTok

Zvijezda, ali mušterija poput svih ostalih? Šteta što i slavni glumac nije tako razmišljao

2.5.2021.
11:59
TikTok
Play logo

Adam Sandler i jedna od njegovih kćeri, oboje s maskama na licu, otišli su u IHOP, restoran poznat po posluživanju palačinki od 0 do 24. No, nakon što je 54-godišnjem glumcu rečeno da će morati čekati 30 minuta, otišao je.

Konobarica Dayanna Rodas (17) objavila je video na TikToku koji uključuje sigurnosne snimke Sandlera i njegove kćeri jer je otkrila da glumca uopće nije prepoznala ispod zaštitne maske za lice. Video, koji je u međuvremenu pregledan više od 9,7 milijuna puta, naslovljen je: "Mooolim vas, vratite se!!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je bradu i masku

Sandlerovi predstavnici potvrdili su kako je to zaista bio on, no nisu imali daljnje komentare. Dayanna je za New York Post rekla kako nije bila svjesna da je razgovarala sa Sandlerom još 15 minuta, sve dok nije ušla jedna mušterija i rekla da ga je upravo vidjela.

Mlada konobarica zatim je objavila novu snimku, s objašnjenjem zašto nije prepoznala holivudsku zvijezdu. "Zato što je imao dugačku bradu, a nikad ga nisam vidjela s bradom. Ni maska nije pomogla", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je izazvao brojne reakcije, a mnogi su bili puni hvale za djevojku. "Dobro si postupila. Zvijezda, ali mušterija poput svih ostalih", utješili su Dayannu njezini pratitelji na TikToku.

Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo