Ponekad je u zraku ili među nogama tolika napetost da se jednostavno ne pita za sredstvo, a hrabre žene iz nastavka podijelile su svoje priče na internetu i priznale koji je najčudniji način na koji su doživjele orgazam.

1. Kayla, 23

Prije nego što sam nabavila dildo, uvijek sam koristila krastavac.

2. Pauline, 26

Uvijek sam koristila električnu četkicu za zube. Osjećaj je bio odličan, dok je nisam pokušala koristiti pod vodom, to je bila glupa ideja.

3. Caroline, 24

Koristila sam glavu od tuša, ta me stvar nikad nije iznevjerila ili ostavila samu kad mi je bilo najpotrebnije.

4. Michelle, 26

To je ludo i zapravo ne mogu vjerovati da pričam nekome, ali ja sam koristila sušilo za kosu. Koristila sam postavku za hladno puhanje i moram vam priznati da mi je sav taj svježi zrak jako godio.

5. Jamie, 27

Koristila sam golemu mrkvu, ali sam prestala jer me je bilo strah da će mi zapeti.

6. Lauren, 30

Koristila sam dršku od metle dok sam bila mlada. Sada mi se čini da je to bila najgluplja moguća stvar, no tada je osjećaj bio predivan.

7. Michaela, 27

Svojedobno sam nagurala svašta u sebe, no vjerojatno najdraža stvar uz koju sam svršila je hladna žlica. Jela sam sladoled i osjetila potrebu pa je jedna stvar vodila drugoj...

8. Rachel, 21

Najčudnija stvar vjerojatno je bila flomaster. Učila sam za ispite i bila pod velikim stresom pa sam mislila da će mi orgazam pomoći da se usredotočim. Imao je sasvim suprotan učinak...

9. Nicole, 22

Koristila sam električni masažer iz dućana s tehnikom. Danas sam sigurna da ga gotovo sve žene koriste kao vibrator, no tada sam se osjećaja jako zločesto.

10. Kelly, 29

Vjerojatno najčudnija stvar koju sam koristila bila je neoguljena banana. Baš sam bila usred pravljenja frapea i sinulo mi je da želim isprobati bananu u sebi.

11. Hillary, 25

Kad sam bila mlađa roditelji su mi kupili plastičnu lutku. Iskoristila sam njezinu ruku kako bih se zadovoljila kad mi je bilo 17 godina i to mi se činilo kao ultimativni potez osvete.

12. Erica, 32

Koristila sam dečkov jastuk. Zvuči čudno, ali obožavam kako njegov jastuk miriše pa ga svako malo koristim kako bih se zadovoljila. Vjerojatno zato što je to bio prvi način na koji sam naučila masturbirati, jašući jastuk. To u kombinaciji s dečkovim mirisom i osjećaj je stvarno super.