Play ponuda

SERIJSKA ŠIRITELJICA GOLOTINJE: / Uhićena zbog slanja 150 lascivnih fotki dvojice muškaraca; 'Ne znam što ju je natjeralo'

Image

Jedna od žrtava rekla je da je okrivljenica poslala stotine fotografija na kojima on čini nepristojne radnje, kao i pisma koja ga kleveću

17.1.2021.
12:20
Play ponuda

Sarah Pharis (32) uhićena je 28. prosinca nakon što je navodno poslala 150 kompromitirajućih fotografija muškarca na najmanje 30 adresa. Kasnije istoga dana puštena je uz jamčevinu u iznosu od 75.000 dolara.

Po drugi put je uhićena u četvrtak 14. siječnja, nakon što su policajci iz ureda šerifa Calcasieu Parish rekli da postoji drugi čovjek čije je privatne slike Pharis također navodno poslala. Optužena je za dodatnih 30 točaka slanja privatnih fotografija bez pristanka.

No, ponovno je istoga dana puštena kući, ovoga puta uz jamčevinu od 15.000 dolara. Policija kaže da je Pharis putovala od svoga doma u Louisiani do Texasa kako bi poslala pisma. U razgovoru za KPLC, glavni zamjenik Stitch Guillory izjavio je: "Brojni su ljudi kontaktirali žrtvu i rekli da su poštom dobili njezine fotografije."

shimmer fallback
shimmer fallback

Imala je pristup žrtvinu računu

Jedna od žrtava, koja nije imenovana, rekla je za Fox da je Pharis poslala "stotine" fotografija na kojima on čini "nepristojne radnje, kao i pisma koja ga kleveću" te je tvrdio da je Pharis fotografije pronašla "putem Facebooka".

Image
KONOBARICA SPASILA DJEČAKA (11) OD NASILNIH RODITELJA: /

Nakon što mu je pružila ovu ceduljicu, razmotalo se klupko horora

Neimenovani muškarac ispričao je kako je okrivljenica imala pristup njegovu računu na Facebooku jer ga je sama otvorila za njega prije nekoliko godina. Glavni zamjenik Guillory upozorio je ljude da drugima ne daju detalje o svom Facebooku.

shimmer fallback
shimmer fallback

Susjedi okrivljenice u šoku

"Zapravo nisam mislila da će biti sposobna za to. Činila se kao prizemna osoba. Ne znam što ju je na to natjeralo", kazala je šokirana susjeda Sare Pharis za Fox.

Pharis se sada suočava sa 180 točaka slanja privatnih fotografija bez pristanka i trenutno je pod jamstvom uoči svoga sljedećeg pojavljivanja na sudu. Istražitelji nisu objavili nikakve detalje o vezi između Pharis i njih dvojice, kao ni komu je ona poslala pisma, prenosi LAD Bible.

Play ponuda
Play ponuda