POSLALA PRIGOVOR POZNATOJ SPORTSKOJ TVRTKI I PRILOŽILA FOTOGRAFIJU: / 'Testirate li svoje materijale na stražnjicama?'

Image
Foto: Kimberley Williams

Žena je bijesna na tvrtku Puma jer koriste nekvalitetne materijale za tajice, zbog čega se javno osramotila u teretani kada su joj suptilno rekli kako joj se vidi guza.

18.10.2017.
20:02
Kimberley Williams
Play logo

Kimberley Williams iz Londona doživjela je neugodnost u teretani. Dok se istezala u svojim novim Puminim tajicama, prijatelj joj je rekao kako su tajice na stražnjici potpuno prozirne i da joj se sve vidi. 27-godišnjoj je dadilji odmah postalo jasno zašto su svi buljili u njezin donji dio tijela na putu do teretane.

shimmer fallback
shimmer fallback

"Kao prvo, naljutilo me što sam sa sobom ponijela tajice koje su totalno prozirne i nisu primjerene za vježbanje. Drugo, ne mogu ih vratiti jer su bile na rasprodaji", priča ogorčena dadilja, koja je neko vrijeme radila kao osobna trenerica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HVALE SE SVOJIM... VJEŠTINAMA /

Elastične su skoro kao i njihove tajice i apsolutno ih morate vidjeti

Williams se obratila i samoj tvrtki na njihovoj Facebook stranici, ispričala im je o incidentu, čak je stavila i fotografiju uz koju je pitala testiraju li oni svoje proizvode na guzama. Nisu joj nikad odgovorili.

"Takvo što biste očekivali od jeftinih tajica, ali ne i od Pume, koja je poznata robna marka sportske odjeće. Tko bi normalan kupio nešto kroz što se sve vidi?!", kaže.

Play logo

Priznaje kako se poslije svemu tomu smijala, ali i dalje smatra kako s tim tajicama postoji problem jer nije normalno da se kroz njih vidi, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puma bi trebala razmotriti način testiranja svojih materijala prije nego što akav proizvod puste u prodaju", zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo