Play ponuda

Progovorili o zastrašujućim bliskim susretima s duhovima

shimmer fallback

O zastrašujućim ukazanjima demona, duhova i sličnim entitetima ima mnogo iskaza, ali rijetko kada jedna takva priča dolazi s holivudskih brežuljaka iz usta nekih od najvećih svjetskih zvijezda.

3.11.2014.
6:39
Play ponuda

Jessica Alba

Glumica tvrdi da ju je napao duh kada je imala 17 godina. "Nisam znala o čemu se radi", kazala je Alba. "Osjetila sam pritisak, nisam se mogla ustati, nisam mogla vrištati", ispričala je glumica te dodala da joj je 'nešto' potegnulo pokrivače s nje i otkrilo je.

Matthew McConaughey

Kada se oskarovac preselio u vilu u Hollywoodu, spavao je ispred nje u šatoru sa svojim psom, u vreći za spavanje. Jedne noći, kada je spavao potpuno gol, čuo je 'zvuk kao da novčić s visine pada na stakleni stol'. Uzeo je bejzbolsku palicu te s njom u ruci trčao gol golcat po imanju da vidi o čemu se radi.

Nije mogao naći nikoga, stoga je zaključio da se radi o duhu i to ženskom, koju je nazvao Madame Blue. Tvrdi da sada živi s njom te je nazvao 'skuliranom cimericom'. "Nema problema sa mnom, dobro se slažemo. Možda zato što sam cijelo vrijeme gol", rekao je Matthew.

Ariana Grande

Pjevačice je poželjela vidjeti zloglasno groblje u Kansasu, Stull Cementery. No, jednom kada se autom približila groblju, pozlilo joj je. "Osjećala sam nadmoćnu negativnost u cijelom autu i smrdjelo je po sulfuru, a to je znak demona", ispričala je te dodala da se u autu, odjednom pojavila i muha, koju je pjevačica također protumačila kao zlo prisustvo. Odlučile je otići, ali prije toga je spustila prozor na autu i poručila duhovima: "Ispričavamo se, nismo htjeli ometati vaš mir".

Također tvrdi da je tada fotografirala tri demona, ali ih nije uspjela poslati menadžeru, a fotka je bila teška točno 666 megabajta. Kasnije je fotka misteriozno nestala iz mobitela, a ostale paranormalne slike koje je imala u folderu nazvanom 'Demoni' je obrisala, jer su joj se počele događati čudne stvari.

Keanu Reeves

Glumac je ispričao da je jednom u djetinjstvu vidio duha. "Sjećam se da sam gledao u odijelo, koje u sebi nije imalo tijelo. Došlo je u sobu, a potom nestalo", ispričao je u intervjuu. "Pogledao sam u svoju dadilju, koja je izgledala isto šokirana kao i ja",

Demi Lovato

Lovato tvrdi da je opsjeda duh male djevojčice, za koju vjeruje da se zove Emily. "Vidjela sam je puna puta tijekom odrastanja. Jednom je bila u mom ormaru", ispričala je Demi koja tvrdi da ima snimke svjetlećih kugli koje lebde po zraku, napomenuvši da bi njenu priču potvrdili članovi njene obitelji i prijatelji.

Patrick Stewart i Ian McKellen

Dok su održavali probu za predstavu U očekivanju Godota u londonskom kazalištu Royal Haymarket, dvojica legendarnih glumaca tvrde da je u sjedalu u publici sjedio duh Johna Baldwina Buckstonea, glumca i menadžera tog kazališta iz sredine 19. stoljeća. "Mislim da se pojavljuje kada mu se nešto sviđa. Mislimo da je to pozitivna stvar", rekao je Stewart u intervjuu.

Play ponuda
Play ponuda