Play ponuda

ZOMBI MACKA / 'Kremirali smo naseg voljenog ljubimca, a on se dva tjedna kasnije pojavio na kucnom pragu!'

shimmer fallback

John i Margaret Ross bili su potpuno shrvani kada su pronasli macku koja im je nestala kako lezi mrtva pored ceste. Pokupili su je i poslali na kremaciju.

11.3.2015.
15:10
Play ponuda

No, dva tjedna nakon sto je macka kremirana, par iz Londona obavijesten je da je njihova 19 godina stara macka Amigo pronadena ziva i zdrava.

73-godisnji par odmah je shvatio da su kremirali tudu macku koja je bila identicna njihovoj. 'Macka je izgledala identicno kao nasa, bila je iste boje i sve. Bila je mrtva pa smo je pokupili. Nismo provjerili mikrocip jer smo bili sto posto sigurni da je nasa', objasnjava John Ross.

Par koji je u braku vec 52 godine rekli su veterinaru da posalje macku na krematorij, a sve se odigralo 12 dana nakon sto je njihova macka nestala.

No, dva tjedna nakon sto su platili preko 1.000 kuna za kremaciju, dobili su poziv od veterinara da im je macka ziva i zdrava. Nije im bilo jasno kako je to moguce, no onda im je sinulo da su otpratili krivu macku koja je bila identicna njihovoj. Ili su je pokopali na ukletom groblju za kucne ljubimce...

Play ponuda
Play ponuda