Play ponuda

TETOVAŽA PRIZVALA ZLO?! / Kruže snimke navodnog napada demona na mladi par, mediji prenose da je djevojka u bolnici izgubila bebu

Image

Sykes je ostao dosljedan priči i kazao kako je uvjeren da je zlo u svoj dom prizvao tetovažom povezanom s okultnim

21.2.2022.
12:24
Play ponuda

Mlada ekvadorska influencerica La China Nicol izgubila je bebu nakon što je nju i njezina supruga Juana Sykesa navodno u njihovu domu napao demon!

Incident su zabilježile nadzorne kamere, šokantne snimke u međuvremenu su doprle do javnosti, a nevolja je počela tek što se par smjestio u krevet uoči odlaska na počinak.

Nevidljiva sila najprije je s djevojke i mladića otrgnula plahtu, tada je Sykesa odgurnula i tresnula o zid, a potom se na gotovo identičan način okomila i na nju.

Zatim je počela tresti razne predmete po spavaćoj sobi, da bi naposljetku porazbijala i niz stvari u dnevnome boravku. Dva dana kasnije LaChina Nicol je objavila da je u bolnici izgubila bebu, a zastrašujuću priču prenijeli su deseci portala, uključujući i La Nacion.

Image
NOĆNI GOST /

Kamera u taksiju zabilježila kako se iza leđa vozača ukazuje duh, video nije za ljude koje takve stvari silno plaše

Image
NOĆNI GOST /

Kamera u taksiju zabilježila kako se iza leđa vozača ukazuje duh, video nije za ljude koje takve stvari silno plaše

"Ovaj paranormalni događaj zauvijek je obilježio naše živote. Više ne znam što da radim. Beznadežna sam, nemam razlog nastaviti dalje", napisala je u objavi La China Nicol, djevojka koju na Facebooku prati milijun i pol ljudi.

Djevojka se u trenutku napada nalazila u šestom mjesecu trudnoće, a javnost je prema svemu, sudeći prema tisućama komentarima, podijeljena mišljenja.

Svećenik otac Byron videa je nazvao sramotnom montažom osmišljenom radi stjecanja publiciteta, međutim Sykes je svejedno ostao dosljedan priči i kazao kako je uvjeren da je zlo u svoj dom prizvao tetovažom povezanom s okultnim.

Je li moguće da se par odao priči o gubitku bebe u nasrtaju paranormalnog radi klikova, nečemu tako morbidnom, kao što u to vjeruje otac Byron, još uvijek nije poznato...

---

---

---

---

Play ponuda
Play ponuda