Play ponuda

DJELATNICI IZLUĐENI / Zbog duhova organizirali spiritističku seansu, jedna od prikazanih scena mogla bi neke među vama uznemiriti

Image

Vlasnica je povrh svega primijetila i orbove kako prate ljude po prostorijama

16.2.2022.
20:23
Play ponuda

Sasvim sigurno nije ugodno raditi u trgovini u kojoj se odvijaju navodni paranormalni fenomeni, pa je tako očajna vlasnica jedne trgovine u Coventryju ovih dana upomoć pozvala lovce na duhove.

Zadaća im je bila prirediti spiritističku seansu kako bi stupili u kontakt s "drugom stranom", a u međuvremenu su objavljeni i prvi intrigantni isječci koji su otkrili s čime su to vlasnica Rebecca Harrington (43) i njezini zaposlenici suočeni.

Dva prizora tako prikazuju predmete kako sami od sebe padaju na tlo, ali ako taj fenomen još i možemo objasniti na više načina, misterij s usisivačem daleko je kompleksniji.

Premda je pokvaren već duže vrijeme i prazne baterije, samostalno se uključuje, te potom radi koliko mu se hoće unatoč pritiskanju sklopke.

Image
PROTRNULA USRED LETA /

Stjuardesa odala detalje jezivog iskustva: Razgovarala sam sa ženom koja je mrtva ležala u lijesu u prljažniku!

Image
PROTRNULA USRED LETA /

Stjuardesa odala detalje jezivog iskustva: Razgovarala sam sa ženom koja je mrtva ležala u lijesu u prljažniku!

Harrington je uz to primijetila i orbove kako prate ljude po prostorijama (riječ je o fenomenu koji opisuju kao svjetleću kugla za koju neki vjeruju da sadrži energiju pokojnika), a vlasnica tvrdi i to da su se u protekle dvije godine, otkako je trgovina otvorena, brojni kupci tužili da ih netko povlači.

"Jedan dan smo ušli u trgovinu i na podu pronašli igračku. Djelovalo je kao da ju je netko tamo postavio, a kada smo pregledali zapise s nadzorne kamere, vidjeli smo da je doletjela s police i da se na tlu vrtjela sama od sebe pune tri minute", kazala je Harrington

Lovci na paranormalno u međuvremenu su zaključili da u prostoriji boravi duh muške osobe koju uznemirava prisustvo zaposlenika, a u utorak je na stranci trgovine na Facebooku priopćeno da će spiritističkih seansi narednih dana biti još.

---

Play ponuda
Play ponuda