Play ponuda

I DANAS PAZI NA OBITELJ / Za nju više ne postoji dvojba ostaju li pokojnici živjeti uz nas kao duhovi, a njezin 'dokaz' brojne je zaintrigirao

Image
Foto: Twitter

'Fotografiju je zabilježilo njezino dijete dok je trčkaralo po stanu i uz stari mobitel nasumično slikalo', napisala je Amy Jean Tyler

16.5.2022.
22:45
Twitter
Play ponuda

Korisnica Twittera Amy Jean Tyler objavila je prije nekoliko dana na svom profilu fotografije koje, prema njezinu mišljenju, nepobitno govore da pokojnici ostaju uz nas na ovom svijetu.

Njezina objava odmah je postala hit i na Redditu, a prikazuje njezinu baku NaeNae za života i prizor koji se pojavio na zaslonu mobitela sedam godina nakon što je gospođa umrla.

"Moja sestrična preselila je u isti apartmanski kompleks u kojem je NaeNae nekoć živjela, a fotografiju je zabilježilo njezino dijete dok je trčkaralo po stanu i uz stari mobitel nasumično slikalo", napisala je uz objavu Amy Tyler, pa skeptičnima odmah odgovorila na par logičnih pitanja.

Image
PRIZOR OBILAZI SVIJET /

Snimio je trenutak kada je u crkvi proplakao kip Djevice Marije, kruži priča da suzama liječi bolesne

Image
PRIZOR OBILAZI SVIJET /

Snimio je trenutak kada je u crkvi proplakao kip Djevice Marije, kruži priča da suzama liječi bolesne

"Ne, unatoč tome što imamo desetak bakinih fotografija, niti na jednoj od njih nije tako odjevena. Tako da dijete nije moglo zabilježiti nešto usput, na zidu. Usto, zaboravite mogućnost digitalne obrade. Pa to je fotografirano na prijeklopnom mobitelu 2008. godine", odvratila je i naglasila:

"Nemam nikakve dvojbe da je u pitanju duh moje pokojne bake. Jer doista je često nosila baš takav plavi ogrtač preko spavaćice", napisala je Amy Jean na Twitteru i dodala jednu zanimljivost iz bakina života.

Naime, bila je bliska sa slavnim američkim romanopiscem Wendellom Berryjem, a upravo je on i bio jedan od ljudi koji je nosio njezin lijes kada je umrla 2001.

Play ponuda
Play ponuda