Vudu-obredom se pokušale riješiti šefa

shimmer fallback

Iako je prakticiranje crne magije u nekim zemljama dio svakodnevice, takve pojave na 'civiliziranom' Zapadu redovito izazivaju šok.

2.12.2011.
11:44
Play logo

Šokiran je ostao i šef policijske postaje u Miamiju kad je saznao da su neke njegove zaposlenice pripremile crnomagijski ritual kojim su ga htjele otjerati s posla jer su čule da će uskoro morati otpustiti radnike.

Tako su Elizabeth Torres i Yvone Rodriguez na sebe preuzele odgovornost riješiti se šefa, i to na što neprimjetniji način – crnom magijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi ostvarile svoj naum, poslužile su se vudu-ritualom koji se navodno često koristi na karipskim otocima za protjerivanje neželjenih osoba. Torres priznaje da je ritual već isprobala i da je pomoću njega protjerala djecu, odnosno da ih je konačno uspjela 'uvjeriti' da se isele iz kuće.

Iako detalji obreda nisu poznati, sigurno je da uključuje postavljanje raznih sjemenki u prostor iz kojeg nekoga treba protjerati. Taj detalj je poznat jer su policajke, u želji da se riješe šefa, zamolile čistačicu da postavi sjemenke u njegov ured. Upravo je čistačica bila ta koja ih je prijavila, što je dovelo do toga da su na kraju dobile otkaz.

Iako o obredu kruže mnoge glasine, nije posve jasno ubraja li se doista u crnu magiju. Neki tvrde da je dio obrambenih magija i da nema nikakvog negativnog utjecaja na 'žrtvu', dok drugi tvrde da može imati itekako negativne posljedice i da se treba koristiti uz veliki oprez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oni iskusniji u prakticiranju magije navodno mogu trajno protjerati neželjene duše iz ovog svijeta i osuditi ih na vječno lutanje u svijetu između živih i mrtvih, no policajke očito nisu imale takve namjere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo