VIDEO: / 'Putovao sam kroz vrijeme, a evo i dokaza'

shimmer fallback
3.10.2012.
9:39
Play logo

Još od 2004. godine Andrew Basiago, odvjetnik iz Seattlea, javno tvrdi kako je u dobi od sedam do 12 godina sudjelovao u Projektu Pegaz, tajnom projektu američke vlade koji je radio na razvijanju teleportacije i putovanju kroz vrijeme.

'Zajedno s djecom trenirali su i odrasle kako bi testirali mentalne i fizičke efekte putovanja kroz vrijeme na djeci. Također, djeca su bila u prednosti pred odraslima jer su se brže prilagođavala naporu putovanja u prošlost, sadašnjost i budućnost', tvrdi Basiago.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj odvjetnik medijima je ispričao kako je iskusio putovanje zahvaljujući devet različitih tehnologija putovanja kroz vrijeme tijekom svog angažmana u ovom programu. Njegova putovanja uglavnom su provođena kroz teleporter sagrađen na temelju tehničkih papira pronađenih u siječnju 1943. godine u stanu Nikole Tesle netom nakon smrti ovog genija.

Basiago tvrdi kako bi sudionici ovog programa morali skočiti kroz energetsko polje u tunel, a kada bi se taj tunel zatvorio, našli bi se na destinaciji.

'Osjećate se kao da se krećete nenormalno velikom brzinom ili kao da se uopće ne krećete, kao da je cijeli svemir omotan oko vas i lokacije na kojoj se nalazite', tvrdi Basiago koji ističe kako ga se može vidjeti na fotografiji iz 1863. godine kada se za vrijeme govora Abrahama Lincolna našao u Gettysburgu, kojeg je posjetio 1972. godine uz pomoć plazma komore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Basiago tvrdi da je u pet ili šest prilika bio u Fordovom kazalištu iste noći kada je Lincoln ubijen, ali nijednom nije svjedočio ubojstvu. Kako je na isto mjesto i u isti trenutak poslan nekoliko puta, ali s različitih startnih točaka u sadašnjosti, Basiago je jednom prilikom 'naletio' na samog sebe u Ford kazalištu 1865. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Skeptični? Niste jedini. Fizičar Shengwang Du iz Hong Konga prošle je godine objavio kako je putovanje kroz vrijeme nemoguće, jer se ništa ne kreće brzinom koja je veća od brzine svjetlosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo