VIDEO: / Morao je nijekati da se radi o izvanzemaljcima

Unatoč svim nastojanjima da se pokuša prikriti postojanje izvanzemaljaca na Zemlji, uvijek postoje hrabri pojedinci koji su spremni stati na stranu istine. Ili bismo to barem voljeli misliti.

14.3.2012.
9:02
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Postojanje izvanzemaljskog života na Zemlji teško je dokazati bez čvrstih i opipljivih dokaza. Snimke i svjedočanstva naprosto nisu dovoljno uvjerljiva većini pa se oko ove teme već desetljećima vode debate.

Zadnji u nizu onih koji su odlučili pridonijeti debati je bivši guverner Arizone koji je obnašao dužnost kada su se pojavila glasovita svjetla u Phoenixu koja su do dan danas ostala neobjašnjena.

U razgovoru za CNN Fife Symington rekao je da vjeruje kako je ipak bila riječ o izvanzemaljskom brodu, iako mu je tada posao biti zanijekati sve i smiriti javnost.

Slučaj je potajno istraživao čak i nakon što je prestao biti guverner, a još uvijek je zainteresiran za ovaj misterij koji ga je obilježio do kraja života.

Riječi ovog političara ohrabrile su mnoge jer je njihova paranoja o zataškavanju koje provode Vlade naizgled opravdana, no to što jedan političar tvrdi da vjeruje u postojanje izvanzemaljaca na Zemlji ipak ne dokazuje njihovo postojanje.

I dok se debata i dalje vrti u krug, njegovo viđenje događaja koji se odigrao prije 15 godina svakako pogledajte ovdje:

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali