Vatrogasni dom opsjedaju duhovi

Neprestana ukazanja duhova i paranormalne aktivnosti koje se odvijaju u vatrogasnom domu Toms Brook u sjevernoj Virginiji nagnali su vlasnike da istraže o čemu se zapravo radi

15.4.2010.
10:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Čudne stvari na tom mjestu događaju se bez nekog određenog povoda, svjetla se pale i gase sama od sebe, vrata se otvaraju i zatvaraju, a s polica padaju lonci i knjige. No, nekoliko osoba koje je svjedočilo tim događajima tvrdi da su djelo duha kojeg zovu George.

Richard Funkhouser je bio vatrogasni šef 14 godina i tvrdi da je dva puta vidio Georgea.

"Osim mene vidjelo ga je još nekoliko ljudi i svi ga opisuju na isti način, ima male kockaste naočale, šešir i kaput", kaže Funkhouser koji vjeruje da je George za njima došao iz stare u zgrade u sadašnju koja je sagrađena 1983. godine.

Lokalno stanovništvo vjeruje da je duh Georgea jedan od vojnika iz američkog građanskog rata. Tijekom istrage u zgradi pronašli su neka mjesta koja potvrđuju njihovu teoriju. Funkhouser kaže da se nekoliko puta dogodilo da nekoliko volontera prespava u zgradi jednom i nikad više. Jednostavno pobjegnu glavom bez obzira nakon što tijekom noći dožive neobične stvari.

"Puno ih se nasmrt preplašilo. S jednim se duh našalio u kupaonici kad mu je zatresao vrata i ogledala" - kaže bivši šef vatrogasaca koji vjeruje da njihov duh voli vodu jer se često pojavljivao upravo u kupaonici.

Prije tri godine na Badnjak jedan od vatrogasaca čekao je u hodniku da žena dođe do njega kad je čuo zvuk puštanja vode. Mislio je da je još netko u zgradi, ali nikog nije mogao pronaći. Svjetla su se odjednom počela paliti i gasiti sama od sebe, a vrata lupati iako nije bilo propuha. Kaže da se toliko preplašio da je samo izletio van.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali