Play ponuda

Tori htjela stupiti u kontakt s pokojnim ocem, a kad ono - iznenađenje!

shimmer fallback

Glumica Tori Spelling (40) pokušala je stupiti u kontakt sa svojim preminulim ocem, glasovitim producentom Aaronom Spellingom. No, njen je pokušaj prekinuo duh preminule glumice Farrah Fawcett.

17.2.2014.
9:15
Play ponuda

'Farrah Fawcett se jasno i glasno pojavila prilikom seanse', izjavila je Tori Spelling.

Holivudska glumica obratila se za pomoć slavnom mediju Johnu Edwardu jer pokušava stupiti u kontakt sa svojim preminulim ocem Aaronom Spellingom, no u seansu se umiješala pokojna glumica.

'I za Johna je to bio poprilično čudan trenutak, rekao je da mu se tako nešto još nije dogodilo', ispričala je glumica.

Kako je Tori objasnila, Farrah Fawcett, koja je preminula 2009. godine, htjela je da Tori prenese poruku njenoj obitelji o tome kako je.

Slijedeći želju Farrah Fawcett, Tori je napisala pismo za njenog bivšeg partnera Ryana O'Neala s kojim preminula glumica ima sina Redmonda O'Neala.

'Nadam se da će shvatiti što sam mu htjela reći, a ne da će pomisliti kako sam šašava', rekla je Tori.

Glumičin otac preminuo je 2006. godine. Imao je 83 godine. Tori u posljednje vrijeme proživljava razne drame. Strani su mediji naveliko pisali o glumičinim financijskim problemima, a navodno je i njen brak sa suprugom Deanom McDermottom, s kojim ima četvero djece, u krizi zbog njegovog preljuba.

No, ne obraća se samo Tori Spelling vidovnjacima i medijima za pomoć. Razlog zbog kojeg se Brad Pitt i Angelina Jolie tako dobro slažu možda ima veze sa spiritualizmom. Poznati vidovnjak Ron Bard navodno godinama savjetuje Brada Pitta.

Šuška se da vidovnjake posjećuju i Cameron Diaz, George Clooney, Denise Richards...

Play ponuda
Play ponuda