Play ponuda

'SVUDA SU OKO NAS, SIGURAN SAM U TO': / Milijarder i svemirski tajkun 'apsolutno uvjeren' da na Zemlji ima vanzemaljaca

Image
Foto: Screenshot

Zrakoplovni poduzetnik i milijarder koji je nedavno surađivao s NASA-om izjavio je kako je 'apsolutno uvjeren' da ne Zemlji žive posjetitelji iz svemira.

31.5.2017.
12:54
Screenshot
Play ponuda

Robert Bigelow, čija je tvrtka Bigelow Airspace napravila potrošne svemirske nastambe za ISS, dao je TV intervju ove nedelje, prenosi Daily Mail.

Cijelo bogatstvo za lov na male zelene

Razgovor se fokusirao na rad s NASA-om prije nego što se prebacio na poduzetnikovu navodnu opsesiju s vanzemaljcima, i tajkun je otkrio kako je uložio "milijune" u istraživanja o NLO-ima.

Zapitan da li vjeruje u vanzemaljce, Bigelow je odgovorio "Apsolutno sam uvjeren. Postoji trajna prisutnost, vanzemaljska prisutnost (na Zemlji)."

"Potrošio sam milijune i milijune i milijune - vjerojatno sam potrošio više nego ijedna druga osoba u Sjedinjenim Državama na ovu temu."

Bigelow nije rekao koliko je točno potrošio na ova istraživanja, te je odbio komentirati postojanje osobnih iskustava s NLO-ima.

'Već su ovdje'

Na pitanje nije li opasno u javnosti govoriti kako vjeruje u vanzemaljce, jer bi "ljudi mogli pomisliti da je lud", Bigelow je odgovorio kako ga jednostavno nije briga što će drugi misliti.

Image
POVIJESNI DAN U SVEMIRU: /

Na ISS ugradili tehnologiju koja bi mogla biti ključna za misiju na Mars

Image
POVIJESNI DAN U SVEMIRU: /

Na ISS ugradili tehnologiju koja bi mogla biti ključna za misiju na Mars

Rekao je i da nije važno da li će buduće ljudske misije u svemiru rezultirati susretima s vanzemaljcima, jer su oni ionako već ovdje, ravno "ljudima pred nosom".

Izjave ovog poduzetnika dosta su iznenađujuće ako se uzme u obzir da je njegova tvrtka blisko surađivala s NASA-om, koja poriče sve dokaze o postojanju vanzemaljaca.

Prošle je godine Bigelow Airspace u suradnji s NASA-om po prvi put napuhao potrošnu prostoriju na Međunarodnoj svemirskoj postaji. Fleksibilna nastamba, zvana Bigelow Expandable Activity Module (Beam), četiri je metra dugačka, 3.23 metra široka i 1.7 metara duboka nakon što se napuni zrakom.

Play ponuda
Play ponuda