Play ponuda

Scarlett Johansson ili duh Marilyn Monroe?

shimmer fallback

Njujorški fotograf John Quilty nedavno je ispričao zanimljivu priču koja kao da je izašla iz kakve zbirke hororaca. Sve je počelo s fotografijom Scarlett Johansson.

7.11.2011.
11:03
Play ponuda

Prema njegovim riječima, prisustvovao je dodjeli kazališne nagrade koja je 2010. dodijeljena lijepoj glumici u malom podrumskom kazalištu u New Yorku.

'Kada je u svojem govoru stigla do dijela u kojem zahvaljuje Arthuru Milleru, nešto se neobično dogodilo s mojim fotoaparatom i nisam mogao fokusirati njezino lice.'

'Po završetku dodjele sam napustio kazalište i vidio da se nalazi preko puta bijelih zgrada koje su jednom bile bolnica u kojoj je umro Rudolph Valentino, a gdje je bila hospitalizirana i Marilyn Monroe.'

'Provjerio sam i kako su mi ispale slike, a Scarlett je na svim izgledala kao Marilyn. Tada me prekinula djevojčica od možda 10 godina koja je izlazila iz zgrade i upitala što sam uslikao. Odgovorio sam: 'Duhove', na što je odvratila: 'Ovdje ih ima puno''.

Sugerira li ovo da se u njujorškoj četvrti događa nešto paranormalno? Ili možda da je Scarlett 'duh' ili reinkarnacija filmske dive? Fotograf ne daje nikakav odgovor već samo zaključuje da ima nešto čarobno u ovom događaju.

Play ponuda
Play ponuda