Play ponuda

PUTNIK KROZ VRIJEME PROŠAO DETEKTOR LAŽI: / 'Trump će osvojiti drugi mandat, a roboti zavladati Zemljom'

Image

Putnik kroz vrijeme koji tvrdi da će Trump osvojiti drugi mandat, a umjetna inteligencija Zemlju, navodno je prošao detektor laži.

13.2.2018.
22:23
Play ponuda

Mladić, čije je lice zamagljeno, a glas izmjenjen, tvrdi kako je doputovao iz budućnosti, točnije iz 2030. godine. Njegova je misija otkriti ljudima koji danas žive što ih čeka. A njegova predviđanja su prilično kaotična.

Prema njegovim riječima, roboti će preuzeti vladavinu Zemljom. Tehnologija će uznapredovati do te razine da će umjetna inteligencija moći samostalno upravljati domom. Bitcoini će biti sve popularniji, ali će kovanice i dalje biti u uporabi. Električni auti "moći će putovati jednako brzo kao i oni na benzin i dizel", (iako mnogi električni već danas prilično prestižu klasične). Mnogi tipovi raka bit će izliječeni. Ljudi će doći na Mars 2028., a iste godine će otkriti putovanje kroz vrijeme. Trump će osvojiti još jedan mandat - sve su to predviđanja neimenovanog mladića.

Image
VRATILI SE IZ BUDUĆNOSTI DA NAS UPOZORE: /

'Bježite što prije, 2018. godine nas čeka invazija aliena'

Image
VRATILI SE IZ BUDUĆNOSTI DA NAS UPOZORE: /

'Bježite što prije, 2018. godine nas čeka invazija aliena'

Ima dokaze, ali ga strah paradoksa

Na snimci se vidi kako mu je cijelo vrijeme priključeno nešto što izgleda kao detektor laži, odnosno traka oko ruke i mjerač pulsa. Ne vidi se kako se detektor kalibrira, ali zato ispitivač vjerodostojno upozorava kako rezultati detektora nisu konačni dokaz. Svaki put kad odgovori, na ekranu se pojavi "ISTINA", no rezultati se ne prikazuju. Kako bi potkrijepio svoje tvrdnje, rekao je da ima i čvrste dokaze. Ali ne želi otkriti koji su, jer ga strah da će izazvati vremenski paradoks.

Zalud razuvjeravanje

Mnogi su u komentarima uzalud ukazivali na mnoštvo nelogičnosti; pobornici su i dalje ostali uvjereni. Nije pomoglo ni to što je u ranijem intervjuu, kako prenosi Daily Mail, tvrdio kako boluje od anoreksije i zapravo je star 50 godina, ali je uzeo lijek za pomlađivanje pa izgleda kao da ima 25 godina.

Play ponuda
Play ponuda