Play ponuda

'PUTNIK' IZ 2045. PROŠAO DETEKTOR LAŽI: Objavio tko će biti predsjednik SAD-a i donio dokaz o alienima na Zemlji

Image
Foto: YouTube

Na snimci se vidi čovjek, čije je lice zamagljeno, kako govori da dolazi iz 2045. godine

28.3.2019.
14:27
YouTube
Play ponuda

Čovjek koji tvrdi da je putnik kroz vrijeme otkrio je tko će biti predsjednik SAD-a 2045. godine. Dodao je da će taj budući moćnik biti široko prihvaćen kao najbolji predsjednik kojega je Amerika ikad imala.

Adam Archon kaže da je rođen u prosincu 2019. te da zna mnoge stvari o budućnosti. Pristao je podvrgnuti se detektoru laži, što je snimala televizija Apex, kako bi se gledatelji uvjerili u istinitost njegovih izjava.

Vanzemaljci i dinosauri

Na snimci se vidi čovjek, čije je lice zamagljeno, kako govori da dolazi iz 2045. godine, što je detektor ocijenio kao istinitu tvrdnju. Također je pokazao čip koji se naziva "The One", a dokaz je da su u toj godini izvanzemaljci posjetili Zemlju. I to je prošao na detektoru laži.

Image
OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: /

Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu

Image
OVAJ ČOVJEK TVRDI DA DOLAZI IZ 2030. GODINE: /

Mogao bi riješiti sve probleme Therese May, ali i ubiti snove Živom Zidu

Pitali su ga jesu li dinosauri klonirani, na što je on kazao da jesu i da postoji zoološki vrt u kojemu žive T-rex i velociraptori. Na pitanje tko je predsjednik SAD-a 2045. odgovorio je - unuka Martina Luthera Kinga, Yolanda Renee King. "Ljudi je jako vole i nazivaju najboljom američkom predsjednicom svih vremena", objasnio je "čovjek iz budućnosti" i ponovno prošao detektor laži.

Danas ima 10 godina

Inače, Yolanda je prošle godine, u dobi od samo devet godina, prozvala desetke tisuća prosvjednika u Washingtonu zahtijevajući kontrolu oružja. Svojim je govorom uvelike podsjetila na svojega slavnog djeda.

"Moj djed imao je san da njegovo četvero djece ne bude osuđivano zbog boje kože, već na temelju karaktera. Ja imam san da je svega toga dosta i da bi ovaj svijet trebao biti oslobođen oružja. Točka", govorila je malena Yolanda prošle godine. Ona će, dakle, 2045., kada navodno postane predsjednica, imati 36 godina.

Play ponuda
Play ponuda