Play ponuda

PROGOVORIO NAKON 44 GODINE: / 'Ono što sam vidio proganjat će me do kraja života'

Image
Foto: Thinkstock

Bivši američki vojnik odlučio je, nakon 44 godine progovoriti o onome što se dogodilo u pustinji Novog Meksika 1971. godine.

12.1.2016.
12:44
Thinkstock
Play ponuda

Vojnik koji je želio ostati anoniman rekao je kako je zajedno s još 500 suboraca vidio NLO nedaleko od Rosewella, mjesta na kojem je 24 godine prije toga zabilježen najpoznatiji slučaj NLO-a. Ono što je vidio tijekom tih pet sati proganjati će ga do kraja života, kaže.

Image
HILLARY CLINTON OBEĆALA: /

Ako postane predsjednica, otkrit će istinu o izvanzemaljcima

Image
HILLARY CLINTON OBEĆALA: /

Ako postane predsjednica, otkrit će istinu o izvanzemaljcima

STEPHEN HAWKING: Protiv ovih izvanzemaljaca nemamo šanse

Noćni "vojni manevri"

On je, 1971. godine bio stacioniran u Fort Blissu u Teksasu kad su ih poslali na “vojne manevre” u pustinju zapadno od svjetski poznatog Rosewella. Tijekom noćnih manevara, kaže, zajedno s ostalim vojnicima vidio dva neidentificirana leteća objekta. "Prvog smo uočili kako se približava sa sjevera i tada se zaustavio. Drugi objekt nam je dolazio sa zapada. U narednih pet sati leteći objekti su lutali po nebu iznad pustinje" svjedoči ovaj vojnik.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kaže kako su objekti bili okrugli, ali nije mogao odrediti njihovu veličinu jer je i visina na kojoj su se kretali bila relativno nejasna. On i njegovi kolege tada su služili u protivvazdušnoj jedinici, pa su bili uvežbani da prepoznaju svaku letelicu koju vide.

Zašto svi šute

Idući dan kad su se zajedno našli na ručku, svi su, kaže, pričali o NLO-u, ali ne zna zašto niko do sada s tim nije izašao u javnost, piše britanski Express. Rosewell je u centar svjetske pozornosti došao 1947. godine nakon što je nedaleko od grada pao nepoznati objekt te su se odmah pojavile priče o NLO-u. Američke vlasti nisu bile najjasnije u izjavama za javnost, što je samo učvrstilo priče o izvanzemaljcima u pustinji Novog Meksika. Telegraf.rs/Webcafe.hr

Play ponuda
Play ponuda