Play ponuda

FAMOZNI CRNI TROKUT / Procurio ekskluzivan video: Vojnici novinarima proslijedili snimke golemog NLO-a iznad njihove baze!

Image

Zapisi su doprli do javnosti nakon više od dvije godine šutnje i skrivanja

24.5.2023.
11:11
Play ponuda

Američki istraživački novinari Jeremy Corbell i George Knapp u utorak su putem društvenih mreža predstavili javnosti ekskluzivnu snimku NLO-a koji je u travnju 2021. godine lebdio iznad aktivne vojne baze u Kaliforniji.

Ogromni tamni NLO trokutastoga oblika uživo je promatralo više od pedeset marinaca, a jedan od zapisa zabilježio je i časnik u kampu "Wilson" u Twentynine Palmsu.

Prikazuje naizgled trokutasti objekt sa svjetlima na rubovima. Taj NLO je, tako barem kažu svjedočanstva vojnika, lebdio desetak minuta iznad pustinjskih planina.

Image
DRAMA NAKON PONOĆI /

U Turskoj morali zatvoriti zračnu luku zbog NLO-a, gotovo identična priča stiže i s drugog kraja svijeta!

Image
DRAMA NAKON PONOĆI /

U Turskoj morali zatvoriti zračnu luku zbog NLO-a, gotovo identična priča stiže i s drugog kraja svijeta!

Vojnici su prema nepoznatom letećem objektu u jednom trenutku ispalili raketu u želji da ga obasjaju, ali je NLO, na kojem je ujedno zamijećeno pet crvenih svjetala, zatim netragom nestao.

Neke od objavljenih snimaka marinci su zabilježili pomoću kamera na pametnim telefonima, a prema nekim procjenama letjelica je otprilike bila duljine polovice nogometnog igrališta.

"Jedan od mojih prijatelja se nalazio u tom trenutku vani. Promatrao je nebo i kazao da se taj NLO pojavilo niotkuda. Potom smo svi izašli i uperili poglede prema njemu. U jednom trenutku okupilo nas se više od 50", izjavio je za Daily Mail marinac čiji su identitet britanski novinari odlučili zaštititi.

Isti je čovjek tome dodao da unatoč svom vojnom iskustvu okupljenih nitko nije mogao prepoznati letjelicu, a tijekom gledanja zapisa moći ćete čuti te vojnike kako komentiraju prizor potpuno zbunjeni i pritom spominju izvanzemaljce.

STRELICA U OBJAVI ĆE VAS VODITI DO SNIMAKA

Play ponuda
Play ponuda