Play ponuda

PRAVA ISTINA Americka vlada: / 'Ovo nisu nasi tajni avioni, mislimo da nas napadaju izvanzemaljci'

shimmer fallback

Price o NLO-ima znaju biti neuvjerljive, no takvi su slucajevi prije ili kasnije raskrinkani jer se ispostavi da je rijec o nebulozama. No, postoje slucajevi koji su do danas ostali misterij.

5.3.2015.
15:28
Play ponuda

U veceri 24. veljace 1942., samo tri mjeseca nakon napada na Pearl Harbour, nad Los Angelesom se pojavio tajanstveni veliki leteci objekt.

Podignuta je uzbuna i mobilizirana vojska, no paljba nije ostetila letjelicu. Nekoliko sati kasnije oglasen je prestanak uzbune. Letjelica je nestala sama od sebe, potpuno neostecena. Misterij do danas nije razrijesen, a jedino sluzbeno priopcenje vojske nakon incidenta glasilo je da se radilo o 'laznoj uzbuni'.

No, za vrijeme samog incidenta mogle su se cuti vrlo uvjerljivi dokazi da se radi o izvanzemaljskim letjelicama jer su piloti koji su bili ukljuceni u akciju bili svjesni da se ne radi o ljudskim letjelicama, a cak su i duznosnici priznali da nije rijec o njihovim tajnim avionima vec da je vjerojatno rijec o izvanzemaljcima.

U istrazi koju vodi nezavisne organizacija 'lovaca na NLO-e' isplivali su i novi dokazi koje mozete pogledati u nastavku:

Lubbock, Teksas, 1951.

Tri profesora s Teksaskog tehnoloskog fakulteta primijetila su 25. kolovoza 1951. 20 do 30 glasnih svjetlosnih kugli koje su letjele u formaciji. Iako su pojavu uocili i drugi, zrakoplovstvo je tvrdilo da nije zabiljezeno nikakvo kretanje u tom podrucju.

Objekti su se nastavili pojavljivati, a brojna svjedocanstva postala su 'stvarna' kad ih je Carl Hart uspio fotografirati. Fotografije su se pojavile i u jednom od izdanja casopisa Life iz 1952. Na njima se vidi i jedan svjetleci objekt koji leti izvan formacije, a neke su teorije da je to maticni brod izvanzemaljske flote. No, objekti ipak nikad nisu identificirani.

Novi Zeland

Nevjerojatna slika do koje su uspjeli doci istrazitelji snimljena je 1951. na Novom Zelandu, a na njoj se vrlo jasno vidi leteci tanjur, iako su autoriteti pokusali objekt na slici otpisati tek kao oblak. Prosudite sami:

Play ponuda
Play ponuda