Play ponuda

POSTOJI I SNIMKA: / Policajci, njih četvorica, kunu se da su čuli anđeoski glas kako zove u pomoć

Image
Foto: YouTube screenshot

Bila je to nesreća koja je završila na svim naslovnicama u zemlji.

20.2.2016.
20:15
YouTube screenshot
Play ponuda

Dan kada je, zajedno sa još trojicom svojih kolega, iz olupine automobila koji se sunovratio s mosta u ponor rijeke, izvlačio unesrećene, policajac Tyler Beddoes neće zaboraviti dok je živ. Policajcima i vatrogascima koji su došli na mjesto nesreće trebalo je 14 sati da izvuku unesrećene iz potpuno uništenog automobila.

U njemu je, zavezana u svojoj sjedalici, još uvijek disala dvogodišnja djevojčica. U tom trenutku policajci su bili uvjereni kako, osim 18 mjesečne djevojčice, u smrskanom automobilu ima i odraslih, jer su, kako kažu, čuli glas odrasle žene kako doziva u pomoć.

VIDEO KOJI SLAMA SRCE: Majka je izgubila sina, a snimka sprovoda otkrila nešto dirljvo

Image
VIDEO KOJI SLAMA SRCE: /

Majka je izgubila sina, a snimka sprovoda otkrila nešto dirljvo

Image
VIDEO KOJI SLAMA SRCE: /

Majka je izgubila sina, a snimka sprovoda otkrila nešto dirljvo

shimmer fallback
shimmer fallback

Snimka koja je obišla svijet zabilježila je zvuk, rečenicu "Pomozite mi, pomozite mi", na što je jedan od policajaca na mjestu nesreće odgovorio: "Pomažemo, dolazimo!".

shimmer fallback
shimmer fallback

"Rijeka je ulazila u automobil, koji je bio jako oštećen. Kada smo se približili autu, čuli smo glas koji je govorio: Pomozite mi, pomozite mi", rekao je za Fox policajac Tyler Beddoes.

Međutim, ono što su policajci otkrili, jednom kada su uspjeli prerezati lim, da je u automobilu jedina preživjela bila malena djevojčica, čija je majka i vozačica, već satima, na žalost, bila mrtva.

shimmer fallback
shimmer fallback

"To nas je ohrabrilo. Bio je to umirujući, ženski glas. Bili smo uvjereni da je unutra odrasla ženska osoba, ali kada smo otvorili auto, shvatili smo da je mama djevojčice satima već bila mrtva"

Policajcima su trebali mjeseci da javno priznaju kako su uvjereni da im je tog hladnog svibanjskog dana, 2015-te, pomagao Bog te kako su uvjereni da je na mjestu nesreće bila prisutna neka viša sila, Anđeo.

"Ja nisam jedini koji je čuo taj glas. Čulo ga je i četvoro mojih kolega, koji su izašli na teren, zajedno samnom", rekao je Beddoes kojega je, kaže, taj događaj zauvijek promijenio. Čudom smatra da je malena djevojčica preživjela takav sudar i ledenu vodu koja je strujala automobilom. Okrenuo se Bogu, napisao knjigu o svojim iskustvima koju je naslovio "Dokaz o postojanju anđela".

Uspostavio je kontakt s ocem djevojčice, malenom Lily, koju je spasio i danas su oni obiteljski prijatelji.

HTJELI SU SE IGRATI? Majka snimila bebu duha u kolijevci u kojoj joj je bila kćer

Play ponuda
Play ponuda