TU I NAKON SMRTI / Pokojnik nježno uspavljivao sina usred noći? Udovica objavila video koji je mnogima izmamio suze na oči

Image

Snimka događaja privukla je više od osam milijuna pregleda na TikToku

15.12.2022.
11:24
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Whitney Allen, majka dvoje djece čiji je suprug umro u travnju nakon komplikacija uzrokovanih alergijskom reakcijom na ubod pčele, uvjerena je da je njezin pokojni Ryan nedavno nježno umirivao njihovu bebu sve dok nije ponovno zaspala.

Snimka događaja privukla je više od osam milijuna pregleda na TikToku, a doista je prikazala neku vrstu svjetla koje se kretalo na takav način da je izgledalo poput ruke koja miluje djetetovu glavu.

"Vjerujem da je Ryan mijenjao svoj život za život našeg sina kojeg nikada nije vidio", napisala je Whitney tijekom videa koji je objavila na svom profilu, pa objasnila da su liječnici na bebi u maternici tijekom ultrazvuka ugledali cistični higrom vrata.

Image
BALKANSKI NOSTRADAMUS /

Babi Vangi pripisuju tri zastrašujuća proročanstva vezana uz 2023. godinu, jao nama ako je to stvarno najavila

Image
BALKANSKI NOSTRADAMUS /

Babi Vangi pripisuju tri zastrašujuća proročanstva vezana uz 2023. godinu, jao nama ako je to stvarno najavila

"Genetičar nam je kazao da su velike šanse kako će naša beba biti rođena s genetskim poremećajem i da se ne trebamo previše nadati zdravome djetetu. Unatoč prognozama Ryan me nastavio uvjeravati da će s Leom sve biti u redu", napisala i je Whitney i nastavila:

"Samo mjesec dana nakon što smo dobili informaciju da je Leo doista zdrav, teška alergijska reakcija nakon uboda pčele dovela je do zatajenja srca od kojeg se Ryan nije oporavio", navela je Whitney i potaknula brojne ljude da joj ostave divne komentare ispod snimaka.

Što se neobičnog svjetla na videu tiče, djeluje na prvu kao da je u pitanju bio takozvani orb, fenomen koji tumačimo na mnogo načina.

Neki će tu kuglu opisati kao prisustvo izvantjelesne životne (ili čak božanske) energije, ali će vam skeptici uglavnom kazati da je riječ o običnoj slikovnoj anomaliji uzrokovanoj prašinom na leći kamere ili prisustvom vlage u prostoriji.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču