Play ponuda

OVAJ SLOVENAC KAŽE DA JE PUTOVAO KROZ VRIJEME: / 'Vidio sam gigantske zgrade s više od 500 katova i leteće automobile'

Image

Cijeli život proveo sam u Ljubljani, započinje svoju priču muškarac koji se predstavio kao David, koji je sam napravio vremenski stroj.

5.8.2019.
16:00
Play ponuda

David iz Slovenije tvrdi kako je "vremenski putnik" te da je putovao kroz vrijeme u više navrata, čak do 45. stoljeća. Kaže da je, između ostalog, putovao svijetom kako bi upoznao ljude koji razumiju kako funkcionira putovanje kroz vrijeme.

'Od malena sam proučavao fiziku'

David je rekao kako od malena proučavao fiziku, a osobito ga je impresionirao Nikola Tesla "jer je njegovo shvaćanje znanosti jako slično mojemu" rekao je David, za Apex TV, youtube kanal koji se specijalizirao za osebujne ljude koji tvrde da su putovali kroz vrijeme.

David tvrdi da je prije osam godina počeo graditi vremenski stroj, te da se susreo sa mnogim drugim "vremenskim putnicima" širom svijeta koji su mu pomogli da napravi svoj uređaj.

David naglašava kako je nakon opsežnih istraživanja i konzultacija uspio napraviti stroj koja izgleda kao hard disk. No to je samo jedan od dijelova vremenskog stroja.

"Tijekom istraživanja prošao sam cijeli svijet i našao činjenice. Upoznao sam osobu koja je imala ranu na glavi od laserskog oružja. Druga osoba pokazala mi je fotografiju iz 35. stoljeća. U Francuskoj sam sreo čovjeka koji je čak napravio vremenski stroj. Rekao mi je da je stroj napravio prije tri godine, te da je od tada putovao samo 40 puta" kazao je David. Odmah odgovara na pitanje i zašto samo 40 puta.

Putovanje je iznimno bolno

"Putovanje može biti iznimno bolno jer iziskuje velike količine električne energije", znalački je pojasnio Slovenac.

"Prvo putovanje s mojim strojem trajalo je 20 sekundi. Onda sam počeo produljivati vrijeme i vidio sam mnogo zanimljivih stvari. Čak sam vidio i izvanzemaljce koji žive među nama. Komunicirao sam sa ljudima iz budućnosti. Želio sam prenijeti činjenice, ali sam shvatio da da moj pronalazak može donijeti štetu i zlo" mudar je David.

Vidio je zgrade s više od 500 katova, leteće automobile... Nažalost, njegov stroj može odvesti ljude samo u budućnost, a ne i u prošlost, rekao je David o kojem je pisao i Independent.

Play ponuda
Play ponuda