Nuklearni fizičar tvrdi da se NLO masovno prikriva

Nuklearni fizičar Stanton Friedman u zadnjem je intervjuu progovorio o važnim viđenjima NLO-a te tvrdi da državne vlade masovno prikrivaju postojanje vanzemaljaca,

10.6.2010.
11:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Nakon 53 godine istraživanja uvjeren sam da se ovdje radi o kozmičkom Watergateu. To znači da nekolicina ljudi u vodećim vladinim krugovima znaju za njihovo postojanje još od 1947. godine", rekao je Friedman koji nadalje tvrdi. "Neki NLO-i su inteligentno kontrolirani izvanzemaljski svemirski brodovi i to je onda jedna od najvećih priča u ovom mileniju".

To nisu riječi neke poremećene osobe koja je zaluđena NLO-ima i koja traži pažnju javnosti. Friedman je 75-godišnji svjetski priznati stručnjak, a radio je i kao nuklearni fizičar za velike kompanije kao što su General Electric, General Motors, Westinghouse i Aerojet General Nucleonics. Između ostalog je radio na visoko povjerljivim programima u koje su bili uključeni zrakoplovi na nuklearni pogon, te fuzijske i fizijske rakete.

Friedman se za NLO zainteresirao 1958. i otad je na tu temu pričao na preko 700 sveučilišta širom svijeta. Kao potvrdu postojanja vanzemaljaca ističe puno slučajeva u kojima su svjedoci bili pouzdani, kompetentni očevici, a jedan je slučaj uključivao Japan Airlines.

"Boeing 747 letio je iznad Aljaske kad se susreo s nečim dvostruko većim od sebe, a taj je objekt kružio oko zrakoplova. Prijavili su to kontroli leta koja je signale NLO-a i zrakoplova vidjela na radaru. Službeno objašnjenje je bilo da se radio o Jupiteru. Pa otkad radar može uhvatiti Jupiter? To je potpuno ludo. Borimo se protiv sila zla, mogli bismo reći, a one su arogancija i ignoriranje", kaže Friedman.

Ovaj je fizičar zaslužan i za legendu o NLO-u u Roswellu. Trideset godina nakon pada NLO-a u Roswellu Friedman se susreo s članovima vojske koji su bili uključeni u prikrivanje tog događaja. Neki do njih su mu priznali svoje sudjelovanje u prikrivanju tragova razbijenog svemirskog broda i mrtvih vanzemaljaca.

"Dovoljno sam dugo tražio određeni broj ljudi, i to u doba kad nije postojao Internet, pa je to bio ogroman posao. Očekivano otpor prema prihvaćanju ovog slučaja je veći nego kao kod drugih. I to zato što je istina, tu imamo sve: tijela, olupinu, otkrivanje, prijetnju... Što više trebate od toga?", kaže Friedman koji je i dalje svjestan skepticizma koji vlada kad se spomene 'slučaj Roswell'.

"Još uvijek sam optimističan da ću u svom životu, a sad mi je 75 godina, saznati barem dio cijele priče, to da nismo sami u svemiru", zaključio je Friedman.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali