Nostradamus predvidio smak svijeta uz Gangnam Style?

shimmer fallback

Južnokorejski pjevač Psy i njegov hit Gangnam Style opet privlače pažnju. Naime, internetom kruži teorija da je Nostradamus predvidio smak svijeta i to uz Gangnam style!

1.12.2012.
13:52
Play logo

Evo koje su poveznice neki pronašli između Nostradamusovog proročanstva koje glasi - 'Jednog mirnog jutra, kraj će doći, kada broj krugova rasplesanog konja bude devet' i hita Gangnam Style: Psy je iz Koreje, a Koreja se naziva 'Zemlja jutarnjeg mira', a Psyjev ples u spotu podsjeća na 'konjski ples'.

Zatim, za deveti krug navode da bi se mogao povezati s brojkom koja označava broj pregleda vide na YouTubeu. Kad su došli do ovog zaključka, video je na YouTubeu imao 838.112.813 pregleda što znači da će uskoro biti 900 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također navode da će ta brojka uskoro doći do jedne milijarde pregleda, a to bi moglo biti oko 21. prosinca, kad bi po Mayanskom kalendaru trebao biti smak svijeta.

Na ovo sve, neki su njegovi obožavatelji došli do zaključka kako Psy označava kraj svijeta, a neki navode i da je njegova popularnost otišla malo predaleko.

Bilo kako bilo, zbog ovoga će njegova popularnost zasigurno biti još veća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo