Play ponuda

NOĆ PUNOG MJESECA: / Ubojica, najvjerojatnije sotonist, na Floridi ubio ženu i dvojicu njezinih sinova

Image
Foto: Fllickr

Tijela 77-godišnje Voncile Smith i njezina dva sina, Richarda starog 49 te Johna starog 47 godina policija je pronašla u njihovom domu u Pensacoli.

5.8.2015.
18:06
Fllickr
Play ponuda

"Inicijalna istraga dovela nas je do zaključka kako je posrijedi ritualno ubojstvo. Na to ukazuje ubojičina metoda - udarac tupim predmetom, prerezani grkljani kao i specifično pozicioniranje tijela - kao i interes jedne od naših žrtava za specifičnu religiju kojoj se ovakvi rituali pripisuju.", rekao je istražitelj David Morgan. Vrijeme smrti također je indikativno, budući da je riječ o fenomenu koji se naziva "plavi mjesec", a događa se svake tri godine, pojasnio je detektiv.

shimmer fallback
shimmer fallback

Noć plavog mjeseca izraz je koji se koristi kada se na nebu pojavi puni Mjesec, po drugi puta u istom kalendarskom mjesecu. U srpnju, Mjesec je bio pun 2. i 31. dana. Šerif nije otkrio znači li to da su Smithovi ubijeni 31., pa tek sada pronađeni. Inače, riječ je o obitelji koja nije imala puno socijalnih kontakata s okolinom u kojoj je živjela. Nikada nitko od njihovih susjeda nogom nije kročio u njihovu kuću. Pretpostavka je detektiva, budući nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na provalu, da ih je ubojica dobro poznavao.

FoxNews

Play ponuda
Play ponuda