NLO / lebdio iznad Floride tri noći u nizu

Jedan neimenovani bar s Floride prijavio je policiji kako je vidio NLO tri noći za redom, 27, 28. i 29. ožujka ove godine.

20.4.2010.
10:53
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pomalo zbunjeni par koji je vidio NLO živi u blizini zaljeva Johnson a na noćnom nebu je vidio 'veliki sjajni objekt na visini od nekih 45 metara od razine mora'.

Kad je vatrogasni šef Emilio Rodriguez pogledao snimke na kameri od 29. ožujka, kao što radi svakog jutra, nemalo se iznenadio kad je vidio kadrove svjetla koje lebdi iznad morske površine.

"Kamera je snimila veliko bijelo svjetlo u obliku spljoštene lopte koje se spustilo ravno s neba da bi zatim lebdjelo na istom mjestu bez ikakva pokreta satima. Nakon toga bi opet odjednom nestalo jednako naglo kao i što se pojavilo", rekao je Rodriguez.

On kaže da mu taj sistem nadzornih kamera dopušta da pregledava noćne snimke, a tog je jutra primijetio veliko jako svjetlo koje je došlo 'odnekud odozgo da bi odjednom nestalo'. Priznaje da mu nije jasno o kakvom se objektu radi, ali je odmah pozvao susjede da ih pita je li itko od njih primijetio nešto čudno na nebu tih noći.

Par koji je vidio svjetlo na nebu ispričao im je kako su tri noći gledali neobično svjetlo kako lebdi iznad zaljeva i to na istom mjestu na kojem je zabilježeno na video snimci koja još uvijek nije procurila u javnost.

"Suprug i ja smo vidjeli samo veliko sjajno bešumno svjetlo koje je lebdjelo iznad morkse površine u zaljevu Johnson zapadno od naše kuće. Prve noći kad mo ga vidjeli kišilo je, a sljedeće je bilo oblačno bez mjesečine i zvijezda dok je treću noć bio pun mjesec', kaže svjedokinja.

Prve su noći svjetlo promatrali 30-ak minuta, a onda je ono odjednom nestalo, dok su naredne dvije večeri gledali oko sat vremena. Kad su tih večeri otišli u krevet svjetlo je uvijek lebdjelo nad zaljevom, a o čemu se točno radi još ne znaju niti stručnjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali