Play ponuda

NLO-i izbrisali cijelo selo s lica Zemlje?

shimmer fallback

Slučaj koji je zabilježen u Keniji 1954. godine Vlada još uvijek smatra neriješenim misterijem.

8.4.2011.
11:34
Play ponuda

UFOdigest.com prenosi da je među svjedocima bio Laili Thindu koji je tada imao 11 godina. Sa svojim je prijateljima čuvao stado ovaca i koza u blizini nesretnog sela.

Nekoliko noći zaredom dječaci su viđali neobična svjetla oko vrha planine Kenija. Nagađali su što bi ta svjetla mogla biti i prvo su zaključili da se radi o bakljama planinara koji se uspinju.

No, kada su svjetla počela letjeti oko planine, predomislili su se i pretpostavili da se radi o duhovima pokojnika. Svjetla su svoj 'ples' nastavila i kada su se dječaci vratili u Kirimukuyu.

Jedne noći, dok je Laili spavao u svojoj kolibi, a selom odjekivali glasni svadbeni bubnjevi, bljeskovi i šarena svjetlost spalili su gotovo cijelo selo, a rijetki preživjeli ujutro su vidjeli stravičan prizor spaljenih tijela svojih susjeda.

Iako su policija i odgovorni u Nairobiju bili obaviješteni o događaju u idućih nekoliko tjedana, istraga do danas nije urodila nikakvim plodom. U službenim dokumentima glavni krivci su još uvijek NLO-i.

Mislite li da je u ovom slučaju bila riječ o neprijateljski raspoloženim izvanzemaljcima ili je vjerojatnije da se radi o nekom obliku ljudske, i vrlo pogubne, intervencije?

Play ponuda
Play ponuda