Play ponuda

NEOBIČNA SVJETLOST U L.A.-U UZNEMIRILA GRAĐANE: / Strahovali od vanzemaljaca i meteora, intervenirala i policija

Image
Foto: Screenshot/Twitter

Osim meteora i NLO-a, nagađalo se i kako je riječ o signalnim raketama pa čak i o maštovitom ali sumanutom piromanu

22.3.2019.
18:26
Screenshot/Twitter
Play ponuda

U srijedu navečer, Twitter su preplavile fotografije i snimke Amerikanaca koji su iznad Los Angelesa vidjeli prilično neobičnu svjetlost. Neki su srahovali od NLO-a, a zabrinuli su se čak i skeptici-

"Što je ovaj gorući leteći objekt iznad Los Angelesa".

"Jel još netko vidio ovaj meteor"

Ipak je ovo Tinseltown

Osim meteora i NLO-a, korisnici su nagađali i kako je riječ o signalnim raketama pa čak i o maštovitom ali sumanotom piromanu.

Na kraju je morala intervenirati i policija

"Niti se meteor srušio na Los Angeles, niti se dogodila invazija vanzemaljaca. Samo se snimao film. U kraju krajeva, ipak je ovo Tinseltown", (donekle pogrdni naziv za Los Angeles, u prijevodu Grad šljokica), objavila je policijska uprava Los Angelesa, prenosi USA Today.

Sve zbog Red Bulla

Zapravo se radilo o timu kaskadera Red Bull Air Forcea. Noseći krila s LED svjetlima i sjajnom pirotehničkom opremom, tim od troje ljudi skočio je iz helikoptera na visini od oko 1200 metara iznad Los Angelesa brzinom od oko 190 kilometara na sat, sve kako bi izveli spektakularne akrobacije. Leteći visoko iznad nebodera, tim Red Bulla uspio je snimiti rijetki fenomen supermjeseca koji je u tom trenutku vladao nad gradom. Naposlijetku su se otvorili njihovi padobrani i oni su sigurno sletjeli na ulice.

Play ponuda
Play ponuda