Play ponuda

Ne može spavati jer je napaljeni duh dira i hvata

shimmer fallback

Britanska starica, nekadašnja njegovateljica u domu za umirovljenike, žali se da ne može spavati jer joj noću u krevet ulazi duh koji je hvata.

22.11.2011.
11:22
Play ponuda

'Duh je poput hobotnice. Sve je počelo prije oko četiri mjeseca. Jedne sam noći jednostavno osjetila jezivi par ruku kako me pipa. Počela sam panično udarati i nestao je. Sljedeću put kada se pojavio, bacila sam posteljinu na njega' pojašnjava 73-godišnja Doris Birch.

'No, duh se stalno vraća. Bacila sam stari madrac i kupila novi, no niti to nije pomoglo. Na kraju sam sve ispričala 16-godišnjoj unuci koja je mislila da se šalim. I ona nije jedina, ljudi misle da sam luda ili usamljena, no to nie istina. Volim biti sama, no ovome ne mogu stati na kraj i mislim da ću uskoro morati zvati Istjerivače duhova', očajna je starica, a prenosi ThisisKent.co.uk.

Za pomoć se obratila i svećeniku koji joj je rekao da je vjerojatno riječ o izgubljenoj duši, no nije znao kako joj pomoći. Na koncu su u pomoć priskočili Ray i Beryl Harne, lokalni duhovni mediji koji misle da mogu otjerati napaljenog duha.

Oni tvrde da će natjerati zločestog duha u Raya, a zatim će ga Beryl omotati vrtlogom svjetlosti i poslati 'na drugu stranu'. Hoće li ova metoda pomoći starici da se riješi nevidljivog napasnika, tek treba vidjeti.

Play ponuda
Play ponuda